Do Prahy dorazí Elvis Presley! Na plátně a s bývalou manželkou Priscillou

Do Prahy dorazí Elvis Presley! Na plátně a s bývalou manželkou Priscillou  

Mrzí vás, že jste nestihli žádný z koncertů krále rock’n'rollu Elvise Presleyho? V tom případě vás možná zaujme projekt Elvis - Live on Screen, který v české metropoli oživí jeho slavné písně. Celou show navíc provede jeho bývalá manželka Priscilla Presley.

Elvis Presley zazpívá v Praze své největší hity! Stane se tak díky velkoplošné LCD obrazovce zavěšené nad pódiem, která rock’n'rollovou hudební legendu i jeho slavné hity přivede nazpět k životu. Kromě písní, které psaly hudební historii, se mohou návštěvníci unikátního koncertu těšit i na mnoho příběhů, které o Elvisovi odvypráví jeho bývalá manželka Priscilla Presley. Ta si vzala zpěváka před padesáti letech v době, kdy jí bylo teprve necelých 22 let. 

Priscilla se později proslavila především svou rolí ve slavném nekonečném seriálu Dallas, který kraloval televizním obrazovkám především v 80. letech minulého století. Nyní vyjela na světové turné s koncertním projektem Elvis-Live on Screen, během něhož spolu s návštěvníky vzpomíná na svého manžela. Ti se kromě ní mohou těšit také na Český národní symfonický orchestr a několik sólistů. Prim bude hrát ale obří obrazovka, z níž návštěvníkům zazpívá samotný Elvis Presley, a to díky originálním záběrům i nově zremasterovanému zvukovému záznamu. 

Spojení Elvisova hlasu, orchestru a vokálů slibuje jedinečný zážitek, kterého se zájemci dočkají 8. června 2018 v pražské O2 aréně. Koncert plný energických hitovek i nostalgických balad připomene hudební legendu, která prodala nejvíce nahrávek v historii a jenž během své kariéry vydala na 150 alb, natočila více než 700 skladeb a získala 14 cen Grammy. Elvis Presley hrál v 31 filmech a vyprodal více než neuvěřitelných 600 koncertů v Las Vegas. Zemřel v roce 1977 pravděpodobně na srdeční infarkt.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Do Prahy dorazí Elvis Presley! Na plátně a s bývalou manželkou Priscillou Do Prahy dorazí Elvis Presley! Na plátně a s bývalou manželkou Priscillou
 

Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!