Horečkyfest již po sedmé roztančí frenštátskou kotlinu. Zasoutěžte si s námi o lístky!

Horečkyfest již po sedmé roztančí frenštátskou kotlinu. Zasoutěžte si s  námi o lístky!  

Horečky. To je dříve téměř zapomenutá lokalita mezi Frenštátem pod Radhoštěm a Trojanovicemi. Nyní se ale v tomto malebném prostředí každoročně koná Horečkyfest, který se letos uskuteční již po sedmé.

Právě jednodenní hudební festival, který se letos proběhne 15. července, pomohl Horečkám k jejich obnově. Zdevastovaná lokalita začala ožívat a nyní se stala akce její neoddělitelnou součástí. I tento rok se areál festivalu rozprostře od věže skokanského můstku až po louku se zvoničkou Strážkyní Beskyd. 

Na dvou pódiích vystoupí na Horečkyfestu třeba zpěvačka Lenny, šílený zpěvák Daniel Nekonečný, písničkář David Stypka i kapely Skyline, YoYo Band, Buty, Mirai či Doctor Victor. Přímo do areálu se mohou dostat návštěvníci lanovkou a vůbec poprvé letos festival spustil online předprodej vstupenek. 

Vy se ale můžete díky naší soutěži podívat na Horečkyfest zcela zdarma. Stačí jen odpovědět na naší soutěžní otázku a být mezi pěti vylosovanými šťastlivci, kteří se na festival i s doprovodem podívají bez vstupenky. 

Soutěžní otázka: Jaký má název debutové album zpěvačky Lenny, která je jednou z headlinerek festivalu? 

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do 10. července 2017. Z došlých odpovědí vylosujeme pět výherců, kteří se na festival podívají i s doprovodem zcela zdarma.  

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.  

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nevydáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Amfiteátr na Horečkách nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!