Hiphopová punkdechovka Youngblood Brass Band míří na Prahu. Doveze s sebou i novou desku?

Hiphopová punkdechovka Youngblood Brass Band míří na Prahu. Doveze s sebou i novou desku?  

Hip hop, punk a dechovka. Že to nejde dohromady? O vašem omylu vás přesvědčí kapela z New Orleans, která ve své energické tvorbě právě (a nejen) tyto tři žánry kombinuje.

Desetičlenná banda Youngblood Brass Band pochází z Oregonu ve Wisconsinu. Nyní jsou ale její členové rozeseti po celých Spojených státech. Nejrůznější hudební žánry ve své tvorbě kombinují již od počátku tohoto tisíciletí. A na podzim zavítají svou nakažlivou energií a optimismem, díky kterým jsou žádanými headlinery mnoha festivalů, nakazit i pražské publikum. 

Během své koncertní šňůry vystupovali Youngblood Brass Band po celých Spojených státech a koncertní haly vyprodávali i v dalších zemích. Na svém kontě mají v současné době sedm studiových desek. Již brzy by však měla jejich diskografii rozšířit zbrusu nová nahrávka, která vychází pět let po posledním albu Pax Volumi

Do České republiky zavítají Youngblood Brass Band 23. října, kdy vystoupí v pražském Lucerna Music Baru. Vstupenky na pražský koncert jsou k zakoupení v internetovém předprodeji za 280 korun. V den konání si zájemci ještě o stovku připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!