Oh Wonder se vrací do Prahy! Fanouškům představí zbrusu novou desku

Oh Wonder se vrací do Prahy! Fanouškům představí zbrusu novou desku 

V červnu minulého roku se povedlo elektro-popovému duu Oh Wonder vyprodat pražské Rock Café. Nyní se formace vrací, aby svým českým fanouškům představila své nové album Ultralife.

Druhé studiové album londýnské indie popové kapely Oh Wonder vyjde 14. července. A aby si mohli nové písně vychutnat fanoušci živě, vymění festivalová pódia rovnou za podzimní koncertní turné, během něhož objedou koncerty po Americe i Evropě.  

A ani tentokrát nechybí v seznamu zastávek Česká republika, kam kapela zavítá 19. listopadu. Rock Café, které se jim podařilo minulý rok zcela vyprodat, vymění za pódium pražského klubu Roxy. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 495 korun. 

Oh Wonder odstartovali svou hudební kariéru v roce 2015, kdy vydali eponymní debut. Na koncertní šňůru, během níž objeli celý svět, vyrazili ale ještě před jeho vydáním. A pokračovali v ní i následující rok. Jakožto začínající kapela zaznamenali neuvěřitelný úspěch, kdy se jim podařilo vyprodat všechny evropské zastávky, včetně té pražské. 

Fanoušky dokázali strhnout svými hity, jako jsou Technicolour Beat a Drive. Ty mají dohromady na Spotify již přes padesát milionů poslechů. A na úspěch první desky se pokusí navázat svým druhým studiovým albem Ultralife, z něhož již vypustili uchutnávku v podobě stejnojmenného singlu a písně Heavy. Na nové nahrávce opět sází na vokál zpěvačky Josephine Vander Gucht a výraznou klavírní linku a syntezátory, které má pod palcem Anthony West. Kromě toho lákají i na hravé refrény, odvážné perkuse a texty plné radosti. Romantické duše si zkrátka bezesporu přijdou na své!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!