Legendární Depeche Mode se v lednu vrátí do Prahy. Eden vymění za O2 arenu

Legendární Depeche Mode se v lednu vrátí do Prahy. Eden vymění za O2 arenu 

Před necelým měsícem vystoupila anglická hudební legenda Depeche Mode pod širým nebem ve vyprodaném Edenu. A již nyní fanoušci mohou jásat! Své hvězdy totiž neviděli v Praze rozhodně naposledy. Do české metropole zavítají totiž opět začátkem příštího roku.

Depeche Mode mají v České republice rozsáhlou fanouškovskou základnu, o čemž svědčí i obrovský zájem o jejich koncerty, které bývají obvykle vyprodané dlouho dopředu. I proto se sem kapela ráda vrací. 

Skupina, která je součástí hudební scény již od roku 1980, v úterý 20. června oznámila, že se do Evropy v zimě opět vrátí, aby pokračovala v turné k novému albu Global Spirit. To vyšlo v březnu tohoto roku. Potěšila tak své fanoušky ještě předtím, než vůbec ukončila letní část této koncertní šňůry. A ani tentokrát nezapomene kapela na Prahu, kde vystoupí 31. ledna 2018 v pražské O2 aréně.  

První část Global Spirit tour zakončí Depeche Mode 23. července. Celkem během ní zahrají pro více než 1,5 milionů lidí  ve 32 městech v 21 zemích Evropy. Po evropské části turné se přesunou do Ameriky, kde budou se svou spanilou koncertní jízdou pokračovat. Na ní pak naváží právě zimními koncerty, které zahájí hned čtyřikrát ve Velké Británii. 

Na The Global Spirit Tour vyjela kapela po své tříleté koncertní pauze. V pořadí se jedná již o osmnácté turné kapely. Spojila během něž opět síly s projektem Charity: Water, jehož posláním je poskytování nezávadné pitné vody všem lidem žijícím na této planetě. Depeche mode se tak snaží během koncertů o charitě informovat a shánět pro ni finanční prostředky. 

Internetový předprodej vstupenek startuje 26. června v 10 hodin. Cena jednoho lístku se bude pohybovat v rozmezí od 1290 do 2190 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!