SOUTĚŽ: Energičtí STOMP míří do Prahy! Zasoutěžte si o lístky na jedno z jejich vystoupení

SOUTĚŽ: Energičtí STOMP míří do Prahy! Zasoutěžte si o lístky na jedno z jejich vystoupení  

Do Prahy se na začátku příštího roku vrátí fenomenální projekt STOMP. Fanoušci se tak mohou po šesti letech těšit na show plnou energie i svižných rytmů, které vytváří umělci prostřednictvím velmi netradičních nástrojů. A vy se na jejich show můžete zajít podívat zcela zdarma!

STOMP vystoupí ve dnech od 16. do 21. ledna 2018 hned několikrát v pražském Kongresovém centru. A vy můžete být u toho! Stačí jen správně odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že budete mezi dvěma vylosovanými výherci, kteří si zajdou na koncert zcela zdarma i se svým doprovodem. 

Soutěžní otázka: Před kolika lety se uskutečnilo vůbec první vystoupení kapely STOMP? 

Nápovědu můžete najít třeba tady. Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do 1. července 2017. Z došlých odpovědí vylosujeme dva výherce, kteří si odnesou dvě vstupenky na vybrané pražské vystoupení projektu STOMP.  

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní. 

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nevydáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!