Forum Karlín dojedou v listopadu rozbořit kapely Five Finger Death Punch a In Flames

Forum Karlín dojedou v listopadu rozbořit kapely Five Finger Death Punch a In Flames  

Na podzim se rozjede skutečně našlapané turné, v rámci něhož spojí své síly dvě metalové senzace, které nejsou českým fanouškům rozhodně žádnou neznámou. Americká formace Five Finger Death Punch totiž přijíždí rozjet pořádnou koncertní šňůru po evropských halách, na níž s sebou přibere evropskou legendární kapelu In Flames.

A pořadatelé slibují opravdový střet titánů, který se nevyhne ani České republice, kam obě kapely dorazí 26. listopadu. Koncert proběhne ve Foru Karlín. “V současné době hrajeme na všech evropských festivalech a toto úžasné období si velmi užíváme,” vysvětluje kytarista Five Fingers Death Punch Zoltan Bathory, “jelikož davy našich fanoušků zpívají všechny texty s námi, cítíme, že se Evropa skutečně stává naším druhým domovem. Nemůžeme se dočkat, až se sem na podzim vrátíme, a to obzvláště s In Flames, což je jedna z mých oblíbených skupin. Bude to něco opravdu nevídaného.”

“Nemůže být lepší způsob, jak zakončit tento rok než evropským turné s Five Finger Death Punch. Bude to neopakovatelné turné,” dodává Anders Fridén, zpěvák In Flames. Obě kapely s sebou na koncertní šňůru přizvaly ještě jednoho speciálního hosta. Tím je kalifornská skupina Of Mice & Men, která na sebe nedávno upozornila dvěma novými skladbami Back To Me a Unbreakable

Kapela Five Finger Death Punch naposledy potěšila fanoušky studiovým albem v roce 2015. Nese název Got Your Six a úspěch s ním slavila v celé řadě hitparád. Mezi největší hity skupiny patří  Battle Born, Wrong Side Of Heaven či Lift Me Up, v němž se představil i Rob Halford z Judas Priest. In Flames, death metalová senzace ze Švédska, je součástí hudební scény již od roku 1990 a na kontě má 12 studiových alb, z nichž poslední Battles vyšlo v listopadu minulého roku.  

Vstupenky na jsou k dispozici od 16. června. Zájemci je seženou v internetovém předprodeji za 1 490 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!