West Side Story poprvé v Plzni

West Side Story poprvé v Plzni

V Divadle J. K. Tyla v Plzni měl v květnu svoji premiéru legendární muzikál West Side Story. Režie se ujal zkušený Lumír Olšovský v hudebním nastudování Kryštofa Marka a choreografii Lukáše Vilta. Od prvního uvedení tohoto muzikálu na Broadwayi uplyne letos 60 let a na jeviště plzeňského divadla se dostává vůbec poprvé.

hodnoceno 7x
Líbí? Pošlete to dál...

2,5hod do představení a my si jdeme procvičit choreografii2,5hod do představení a my si jdeme procvičit choreografii


Divadlo J. K. Tyla získalo licenci na původní divadelní verzi muzikálu, která se od známé filmové adaptace z roku 1961 částečně liší, divákům však nabídne všechny slavné hity jako Amerika, Maria, Zní tmou nebo Já jsem hezká.

Děj muzikálu je inspirovaný Shakespearovou tragédii Romea a Julie a líčí drama nešťastné lásky Američana Tonyho a Portoričanky Marie na pozadí konfliktu dvou nesvářených part.

Plzeňské divadlo sází na mladé a talentované herce z celé republiky. V hlavních rolích se představí Pavel Režný, Kateřina Falcová, Lucia Jagerčíková nebo Ondřej Černý, které doprovodí téměř čtyřicetičlenný orchestr.

My jsme přijali pozvání s možností fotit v zákulisí i přípravy herců na představení.
Průvodcem po divadle se nám stala krásna Portoričanka Anita, kterou ztvárňuje Lucia Jagerčíková.

Další náhodné fotky z galerie...

West Side Story poprvé v PlzniJeště nasadit správný mikroport a může se do vlásenkárny West Side Story poprvé v PlzniWest Side Story poprvé v Plzni

|

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...