SOUTĚŽ: Zahajte spolu s Tancem Praha jeho jubilejní ročník a nepropásněte inscenaci Fractus V

SOUTĚŽ: Zahajte spolu s Tancem Praha jeho jubilejní ročník a nepropásněte inscenaci Fractus V  

Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla už pomalu klepe na dveře! Odstartuje již 28. května ve Foru Karlín, kde během slavnostního openingu představí inscenaci Fractus V. A vy můžete být díky naší soutěži u toho!

Fractus V je inscenace belgického tanečníka a choreografa Sidiho Larbi Charkaoui, v níž také sám vystupuje. “Fractus V znamená přirozený zlom nezbytný k růstu. Larbiho inspiroval filosof Noam Chomsky, zvláště jeho obhajoba ‘svobodné řeči’. Vnímá ji jako zásadní svobodu výrazu umožňující bourat tabu,” lákají organizátoři na slavnostní uvedení hry o nalomených vztazích, dialogu kultur a momentech, které člověka někam posouvají. 

Návštěvníci se kromě choreografa dočkají rovněž dalších čtyř tanečníků a čtyř muzikantů. A vy se můžete díky naší soutěži podívat na inscenaci zcela zdarma! Stačí jen správně odpovědět na naší otázku a být vylosován ze všech došlých odpovědí. 

Soutěžní otázka: Jaký ročník festivalu Tanec Praha se letos chystá? 

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA, VÝHERCI KONTAKTOVÁNÍ.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Místo konání: Forum Karlín

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!