Dívčí trio Free Budget představilo klip k singlu Boyfriend. Jak se povedl?

Dívčí trio Free Budget představilo klip k singlu Boyfriend. Jak se povedl? 

V pražském retro baru Cafe 80´s proběhl slavnostní křest singlu Boyfriend nové dívčí kapely Free Budget. Za projektem stojí tři zpěvačky a herečky Markéta Martiníková, Ilona Maňasová a Sabina Olijve, známé především ze současných muzikálových hitů. Boyfriend je jejich prvním singlem a zároveň i prvním ze tří avizovaných klipů, které by měly holky letos natočit.

Free Budget je popová formace hrající retro pop, holky mají ve svém repertoáru ale i jazzově laděné písně. Ochutnávku z této produkce předvedly Free Budget hned na začátku křtu, kdy naživo představily píseň Until The End. Hlavní událostí byl ale klip k singlu Boyfriend, který se nese v duchu komiksového retra a školního příběhu. Roli učitele v něm ztvárnil Michal Kavalčík, který na křtu zastával roli moderátora. Kmotři klipu byli zpěváci Daniel HůlkaBořek Slezáček a Michal Novotný.

Retro styl a girlpower

Free Budget je autorská záležitost, která nemá s bývalým působením dvou členek v projektu Aquababes nic společného, ačkoli mnoho fanoušků může holky odtamtud znát. „Free Budget je o nás třech, o tom, že nás baví dělat svoji hudbu a stát si za tím, čemu věříme,“ říká Ilona.

A proč právě retro? „Retro je naše srdcovka. Nejlepší jsou padesátá léta, kdy střihy šatů, líčení i účesy podporovaly ženskost. V tom se cítíme dobře! A proto budeme rády, když naši fanoušci vyrazí na náš koncert 18.6. do Drive House klubu oblečení do retra“, láká Sabina Olijve. Tam by Free Budget měly představit celkem 18 autorských skladeb.

S tím souvisí i hra, kterou Free Budget rozjíždí na sociálních sítích: „Rozhodly jsme se nejlepší retro kostýmy nebo líčení oceňovat.

Klidně se foťte doma nebo kdekoliv jinde a dávejte své fotky na instagram nebo na facebook  pod hashtagem #retrofreebudget. My vás určitě nepřehlédneme! A sledujte nás na sociálních sítích – nezapomeňte, jsme Free Budget!

FOTO by Marian Juskanin a Stanislav Bakalár

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Dívčí trio Free Budget představilo klip k singlu Boyfriend. Jak se povedl?Dívčí trio Free Budget představilo klip k singlu Boyfriend. Jak se povedl?Dívčí trio Free Budget představilo klip k singlu Boyfriend. Jak se povedl?
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!