Nejnovější články » Hudební novinky

Hip Hop Kemp chystá oslavu sladké šestnáctky! Láká na Jedi Mind Tricks i Kontrafakt

19.5.2017,

Ani letos nebude na české festivalové mapě chybět festival Hip Hop Kemp, který letos potěší své fanoušky již pošestnácté. Tradiční srpnový mejdan opět láká na známá světová jména, ale i na stálice české rapové scény.

Festival Hip Hop Kemp 2017, který proběhne 17. a 19. srpna ve Festivalparku v Hradci Králové, patří mezi nejvýznamnější akce svého druhu nejen v České republice. Letos vsází třeba na filadelfskou undergroundové hip hopové duo Jedi Mind Tricks, které se stává headlinerem šestnáctého ročníku. Pořádnou battlovou show dovezou D.I.T.C. a svou novou desku představí The Iceberg. Z Dublinu dorazí Rejjie Snow, mladý hudebník, který má na svém kontě ale již nespočet úspěchů.

Ač se může zatím zdát, že je line-up čistě mužský, rozhodně to tak nebude. Do Hradce totiž dorazí britská rapperka Little Simz, která zaujala svými singly Dead Body či Intervention. Z Polska pak dorazí PRO8L3M a Grammatik, ze Spojených států Apollo Brown & Skyzoo i Digga & Lyric Jones. A své zastoupení zde bude mít i Německo, z něhož přijede Suff Daddy & The Lunch Birds a Slowy & 12Vince

A samozřejmě že opět nebudou chybět ani zástupci české rapové scény. Do programu se opět dostaly tradiční hvězdy festivalu - formace Kontrafakt, trio složené z Rytmuse, Ega a Aneše. Vstupenky na festival jsou k dostání v internetovém předprodeji za 1 600 na všechny tři dny. Připravená je i speciální VIP vstupenka, za níž zaplatíte 2 900 korun.  

Hip Hop Kemp! Are you ready for sweet 16?