T-mobile Chinaski tour

T-mobile Chinaski tour 

7.10. – 27.10. měla po České republice své turné kapela Chinaski, aby představila své nové album Není na co čekat. Jako předkapela je celým tour provázela kapela Eddie Stoilow.

Praha

14.10. ve čtvrtek  mohli obyvatelé Prahy a okolí přijít na 19.hodinu se zakoupeným lístkem do Tesla arény v Holešovicích. U vstupu vás řádně zkontrolovali sekuriťáci, abyste si přes zákaz nevzali do arény vlastní nápoje, jídlo či zbraně a prošli jste turniketem pomocí vámi zakoupeného lístku (základní cena - 299,- , v den konání koncertu – 399,-). Předkapela Eddie Stoilow nastoupila za doprovodu tanečníků na podium krátce po sedmé hodině a show mohla začít.

Eddie Stoilow hráli skvěle. Mají nenáročnou hudbu, která se musí líbit snad každému. Zahráli mimo jiné jejich aktuální hit Floating a také pecku, kterou převzali z 80. let – Sweet Harmony. Většinu písniček kolem kapely tancovali tanečníci a tanečnice. Pak ale přišli na řadu Chinaski...

Diváci tleskali, pískali, křičeli – na pódium se objevila kapela Chinaski, kvůli které všichni přišli. Na stěně za pódiem byla odkryta plátna s projekcí, která doprovázela  jejich vystoupení a krásně podtrhla atmosféru jejich show. Chinaski jsou stále cool! Michal Malátný byl ve skvělé kondici. Zahráli nám písně z jejich nového alba, ale také jejich staré známé pecky, které si s nimi mohli diváci z plných plic zpívat. Na plátnech probíhal přenos z kamer kolem pódia i hlediště, ale také kapely vlastní projekce k jednotlivým písničkám.

Celé vystoupení byla báječná show, zábava, skvělá muzika a opravdový zážitek!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!