Nejnovější články » Soutěže

Výletujte, foťte a soutěžte o ceny s Informuji.cz!

30.4.2017,

Informuji.cz je oblíbeným celorepublikovým kulturním rozcestníkem, který pravidelně přináší také reportáže a recenze z významných kulturních událostí. Tento rok se k pozvánkám na akce přidávají i tipy, kam vyrazit na výlet a jaká zajímavá místa a památky v okolí navštívit. Turistika a kultura se totiž krásně doplňují! A co víc, vy sami můžete obsah spoluvytvářet, a to například i zapojením se do fotosoutěže na facebooku a instagramu.

Jak soutěžit?

Své vlastní fotky historických, kulturních či přírodních památek České republiky nahrávejte buď na svůj Instagram, nebo na Facebookovou stránku Nejkrásnější Místa Česka vždy s hashtagem #vyletujisinformuji názvem vyfoceného místa.

Fotky můžete sdílet od 1. května do 31. července, ze zaslaných fotografií bude každý měsíc vybráno pět finalistů, kteří se spolu utkají o lajky na facebookové stránce Nejkrásnější místa Česka. Tři nejlepší pak získají níže uvedené ceny.

Kompletní pravidla si přečtěte zde.

O co hrajeme?

Každý měsíc hrajeme o tyto ceny:

  1. cena: fotka s nejvyšším počtem lajků - Chytrý fitness náramek Gogen SB 102G
  2. cena: fotka s druhým nejvyšším počtem lajků - Trekingové hole Calter Hema
  3. cena: fotka s třetím nejvyšším počtem lajků - LED Kempingová svítilna s pružinou

Jak se dál zapojit? Spoluvytvářejte obsah Informuji.cz!

Přihlášený uživatel může na stránce Informuji.cz na jeden klik přidat fotky místa, kde se právě nachází, nebo založit místo úplně nové a přidat vlastní hodnocení a reference. Výletníci se zde mohou inspirovat vytvořenými výlety, anebo si z jednotlivých míst naplánovat a sestavit vlastní trasu výletu, a to jak z pohodlí domova, tak i podle aktuální polohy přímo na cestách.

Výletníci si navíc mohou zaznamenávat vlastní cestovatelský deník, nebo si jednotlivé výlety vytisknout či uložit na později. Za každou aktivitu jsou následně odměněni body a soutěží mezi sebou o nejlepší umístění na žebříčku výletníků.