Prague Design Week opět proměnil Prahu v centrum umění a designu

Prague Design Week opět proměnil Prahu v centrum umění a designu

Do Prahy po roce opět zavítal Prague Design Week, který tentokrát proměnil v centrum designu a umění Tančící dům. Zde na osmdesát vystavovatelů obsadilo čtyři patra, aby návštěvníkům nabídlo své nejlepší kousky, ale také je seznámilo se svými výrobními postupy.

hodnoceno 5x
Líbí? Pošlete to dál...

Tančící dům nabízí pro podobný druh akce poněkud stísněnější prostory, proto zaplnily stánky a instalace každičký kousek výstavní plochy. Návštěvníci si zde mohou až do neděle 16. dubna prohlédnou stylové oblečení, ručně dělané výrobky i interaktivní instalace. Nechybí věci ze skla, ze dřeva či gramofonových desek. Na své si přijdou milovníci ručně dělaných klobouků a početné zastoupení zde mají také šperky nejrůznějších materiálů. Je libo perlové náušnice, dřevěný náhrdelník nebo brož vytištěnou na 3D tiskárně? 

Během nákupů či pouhého prohlížení se můžete občerstvit třeba výbornými ”čupčáky” nebo si dát kávu v kavárně umístěné na terase. Zastavit se můžete také v Design Kinu, kde běží v tříhodinovém bloku desítky krátkých filmů o umění. Jak to na letošním ročníku Prague Design Weeku vypadá, se podívejte do naší fotogalerie. 

Další náhodné fotky z galerie...

Prague Design Week opět proměnil Prahu v centrum umění a designu Prague Design Week opět proměnil Prahu v centrum umění a designu Prague Design Week opět proměnil Prahu v centrum umění a designu Prague Design Week opět proměnil Prahu v centrum umění a designu


Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...