Do Česka dorazí první kočičí kapela. Zahraje skladby ze svého debutového alba

Do Česka dorazí první kočičí kapela. Zahraje skladby ze svého debutového alba  

Není to tak dlouho, co jsme vás informovali o vydání první desky určené speciálně pro kočky. Netradiční album přinášelo ty nejvybranější melodie pro vaše chlupaté domácí mazlíčky. A nyní se milovníci koček dočkají další bomby! Do české metropole totiž konečně zavítá i první kočičí skupina!

Pětičlenná kapela složená ze samých koček není na světové hudební scéně žádným nováčkem. Minulý rok vydala své debutové album, které obsahuje celkem dvanáct songů. Ty lahodí nejen zvířecímu uchu. Neuvěřitelnou oblibu této kapely, v jejímž čele stojí frontmanka bengálská kočka Arna, dokazuje úspěšné americké turné,během něhož vyprodávala velké koncertní haly po celém východním pobřeží. Hudba už zkrátka přestává být doménou lidí! 

A nyní se můžeme na tuto hudební pecku těšit konečně i u nás! Kapela, která si nechává říkat jednoduše Dreamy Cats, vystoupí i se svým oblíbeným programem The Spectacular Meow v Malé sportovní hale 4. srpna. Kromě populárních písní se mohou návštěvníci těšit i na neobyčejné choreografie a výjimečnou vizuální show. Členky kapely umí navíc nejen dobře mňoukat, ale také jsou neuvěřitelně sexy! Určitě se tak bude na co dívat. 

Dreamy Cats si navíc vybrali i skvělého speciálního hosta, který se postará o nažhavení publika hned v úvodu. Nebude jím nikdo jiný, než oblíbený Pink Fluffy Unicorn, který předvede kromě svého singlu číslo jedna Pink Fluffy Unicorns Dancing On Rainbows i zbrusu nové písně z připravovaného alba, které by se mělo na pulty hudebních obchodů dostat na začátku května. 

Jak tohle slibné hudební spojení bude fungovat, se dozvíme již velmi brzy! Vstupenky jdou do prodeje v pondělí 3. dubna. K dostání budou na všech běžných internetových předprodejích od 890 korun. Na koncert mají přísný zákaz psi. Jiní domácí mazlíčci jsou vítáni.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!