Držitel Grammy Jason Mraz zahrál v Praze. S sebou dovezl jen svou kytaru a výjimečné písničkářské umění

Držitel Grammy Jason Mraz zahrál v Praze. S sebou dovezl jen svou kytaru a výjimečné písničkářské umění

Dvouhodinovým koncertem potěšil v pondělí 20. března publikum naplněného Fora Karlín americký zpěvák a skladatel Jason Mraz. Ten se před stovkami fanoušků, pro které byl koncert uzpůsobený k sezení, vystoupil jen sám s kytarou, aby nabídl akustický koncertní set, s nímž objíždí evropská města již od počátku tohoto roku.

hodnoceno 8x
Líbí? Pošlete to dál...

Jason Mraz přivítal návštěvníky spolu s půl devátou večerní. Na pódium vystoupal skromně, skoro nenápadně, chopil se svého nástroje a nabídl fanouškům sérii několika pomalejších songů, během nichž s publikem téměř nepromluvil. To se však změnilo v další části koncertu, kdy ho kromě líbivých melodií a svého skvělého hlasu potěšil téměř čtyřicetiletý zpěvák i mnoha vtípky a historkami.

Další náhodné fotky z galerie...

Držitel Grammy Jason Mraz zahrál v Praze. S sebou dovezl jen svou kytaru a výjimečné písničkářské umění Držitel Grammy Jason Mraz zahrál v Praze. S sebou dovezl jen svou kytaru a výjimečné písničkářské umění Držitel Grammy Jason Mraz zahrál v Praze. S sebou dovezl jen svou kytaru a výjimečné písničkářské umění Držitel Grammy Jason Mraz zahrál v Praze. S sebou dovezl jen svou kytaru a výjimečné písničkářské umění


Forum Karlín nabídne brzy i tyto akce (Další akce v Praze)

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...