Začíná Mercedes-Benz Prague Fashion Week

Začíná Mercedes-Benz Prague Fashion Week 

Mezinárodní festival české a slovenské módy Mercedes-Benz Prague Fashion Week, který potrvá od 17. do 24. března 2017 a představuje od roku 2010 formou přehlídek nejlepší tuzemské módní návrháře, má ve své historii nejvíce hostů. V průběhu týdne se v Praze objeví hvězdy světového modelingu, módní odborníci, fotografové, proslulí designéři nebo nákupčí.

Od soboty do úterý je pro diváky připraveno celkem 13 bloku přehlídek, na kterých se představí např. Miro Sabo, česko-slovenská trojice LaFormela, Lukáš Macháček, Anna Tušková a Radka Sirková, které tvoří pod značkou Chatty, Kateřina Geislerová, Petra Balvínová, Zuzana Kubíčková nebo Jakub Polanka.

Kromě bloku přehlídek je součástí MBPFW i odborná mezinárodní konference Business Forward Forum by ČEZ & Forbes nebo oblíbený Re-see Showroom, kde si i široká veřejnost po skončení přehlídkové části bude moci prohlídnout kolekce všech návrhářů zblízka.

V případě, že si budete chtít udělat radost a podpořit dobrou věc, tak je pro Vás na páteční odpoledne připravena speciálně upravená tramvaj, ve které budou čeští a slovenští módní návrháři a šéfredaktorka magazínu Harper’s Bazaar prodávat poklady ze svých skříní.
Výtěžek akce půjde na Bazaar Charity.

Speciální hosté

Poprvé se pražského fashion weeku zúčastní jedna z našich nejslavnějších supermodelek Karolína Kurková, která přijala pozvání magazínu Elle a bude hostem na módních přehlídkách. Již potřetí se na přehlídkové molo vrací nejúspěšnější slovenský model  Filip Hrivňák, který předvádí pro nejzvučnější módní značky jako je Givenchy, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana apod. Na pražském módním týdnu se představí v show Michaela Kováčika

Módní odborníci

Významným hostem byznysové konference bude módní publicistka Katherine Ormerodová, která nabídne pohled zkušené editorky a konzultantky specializující se na komunikaci luxusních módních, lifestylových a beauty značek na digitálních a sociálních platformách. Poprvé se pražského módního týdne zúčastní také dánský módní stylista působící v Londýně Anders Sølvsten Thomsen.
Zmapovat lokální módu a objevit nové talenty přijede také šéfredaktorka magazínu manintown.com Giorgia Cantariniová.

Všechny bloky přehlídek se budou konat v OD Kotva a cena vstupenek začíná na částce 2 000 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Obchodní dům Kotva nabízí i další akce

Místo konání: Obchodní dům Kotva

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!