Clemens Kuby míří do Prahy v dubnu 2017

Clemens Kuby míří do Prahy v dubnu 2017 

Čtenáři Clemense Kubyho, německého režiséra, spisovatele a autora metody Mental healing (duševní psaní), se mohou těšit na duben, kdy přijede do Prahy představit svou novou knihu a udělat i několik seminářů na téma mentálního léčení.

Při některých akcích se můžete setkat i se speciálními hosty, Jaroslavem Duškem nebo Ondřejem Smeykalem.

Program (vše bude simultánně překládáno do češtiny):

ŽIJÍCÍ BUDDHA

Čtvrtek 20. 4. 19:00

Přednáška na téma právě vydané knihy o nejstarší doložené reinkarnační tibetské linii karmapů a o autorově putování za sedmnáctým vtěleným žijícím Buddhou. Akce bude doplněna o promítání záběrů z jeho filmu.

  • Městská knihovna, Mariánské nám. 1, Praha 1 - Vstupné 150 Kč
  • Vstupenky jsou v prodeji v pokladně Městské knihovny

Setkání s přáteli 17. karmapy

Pátek 21. 4. 10:00 -12:00

Setkání a povídání s Clemensem Kubym a Zuzanou Ondomišiovou nad proměnami Tibetu a situací tibetského exilu za posledního čtvrt století. Přítomen bude tlumočeník z němčiny i angličtiny.

  • Centrum Potala – Himalájské centrum, Horovo nám. 3, Praha 8

ZDRAVÍ Z VLASTNÍ SÍLY, seminář pro širší veřejnost

Pátek 21. 4. 16:00 - 20:00

Úvod do metody Mental Healing, kterou se Clemens Kuby vyléčil z příčného ochrnutí a s jejíž pomocí se mnoho dalších lidí zbavilo svých nemocí a problémů. Vstupenky a přihlášku získáte v redakci časopisu Regenerace.

  • Klub Lávka, Novotného Lávka 1, Praha 1 - Cena 490 Kč

ZÁKLADNÍ SEMINÁŘ MENTAL HEALING

Sobota 22. 4. 10:00 - 18:00 (s přestávkou na oběd)

Máte přání sami se uzdravit, získat zdraví vlastními silami a svoje problémy vědomě vyřešit? Tento seminář vás naučí poznávat a používat přirozený a obraz světa silně rozšiřující nástroj pro sebeléčebné a rozvojové procesy. Metodou duševního psaní se dozvíte, jak můžete kdykoli a se zpětnou platností vytvořit a zažít obštastňující skutečnost, která působí až do úrovně tělesných buněk i na vaše okolí a zajistí vaši duševní rovnováhu. Speciálním hostem bude JAROSLAV DUŠEK.

  • Klub Lávka, Novotného Lávka 1, Praha 1 - Cena 1990 Kč

MENTAL HEALING PLUS

Neděle 23. 4. 10:00 - 18:00 (s přestávkou na oběd)

Plus znamená zvláštní privilegium vůči běžnému semináři, protože zkušenost s léčením může být ověřena právě během tohoto dne. Speciálním hostem bude Ondřej Smeykal, který uzavře Clemensův pražský pobyt od 19 hodin koncertem na didgeridoo a Clemens u toho bude vyprávět příběh o svém uzdravení.

  • Klub Lávka, Novotného Lávka 1, Praha 1 - Cena 1890 Kč

Chcete se zúčastnit?

Vstupné na akce konané v Klubu Lávka můžete uhradit přímo v redakci REGENERACE v době návštěvních hodin pro veřejnost, a to každou středu od 13:00 do 16:00. Informace získáte také na e-mailové adrese regenerace@regenerace.cz, kde dostanete přihlášku, ve které budete mít všechny potřebné údaje, potvrzení vaší registrace a informace o způsobu placení.

Více informací se dočtete na: http://www.clemenskuby.cz/

FOTO: Eminent

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!