Soutěž: Zasoutěžte si o nejnovější album Lindsey Stirling, které přijede představit na své pražské koncerty

Soutěž: Zasoutěžte si o nejnovější album Lindsey Stirling, které přijede představit na své pražské koncerty  

Magická houslistka Lindsey Stirling potěší na přelomu února a března své české fanoušky hned dvěma koncerty. Stane se tak v rámci Brave Enough Tour, na němž propaguje nadaná hudebnice svou nejnovější, v pořadí již třetí studiovou desku, která vyšla v srpnu minulého roku. A právě o ní si teď s námi můžete zasoutěžit!

Své debutové album vydala Lindsey Stirling v roce 2012 a od té doby patří mezi nejžádanější hudebnice. To dokazují nejen vyprodané koncertní haly, ale také počty zhlédnutí jejich videí na Youtube. Ty vidělo do dnešních dní již přes miliardu lidí. Na svém kontě má navíc prestižní cenu Billboard Music Award i mnoho platinových, zlatých a stříbrných desek z nejrůznějších světových zemích. 

Její třetí studiová deska Brave Enough se okamžitě po svém vydání dostala na přední příčky prestižních hudebních hitparád. Právě s ním se přijede pochlubit na pražské koncerty, které se uskuteční 28. února a 1. března ve Foru Karlín. A právě o ní si teď s námi můžete zasoutěžit! Stačí správně zodpovědět naší soutěžní otázku a být mezi dvěma vylosovanými výherci. 

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje druhá studiová deska, kterou Lindsey Stirling vydala v roce 2014? 

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do 24.2. 2017 do 19 hodin. Z došlých odpovědí vybereme 2 výherce, kterým poslední desku talentované houslistky zašleme.  

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!