SOUTĚŽ: Vyhrajte debutové album Alvara Solera ještě před jeho koncertem!

SOUTĚŽ: Vyhrajte debutové album Alvara Solera ještě před jeho koncertem!  

Španělský hudebník, který si dokázal během neuvěřitelně krátké chvilky získat desetitisíce fanoušků po celém světě, dorazí konečně i do Prahy! Vyprodané Forum Karlín potěší již zítra, v sobotu 18. února. Při této příležitosti pro vás máme jednu rychlosoutěž!

Alvaro Soler má na svém kontě pouze jednu studiovou desku, kterou vydal v roce 2015 s názvem Eterno Agosto. Právě z ní pochází jeden z jeho největších hitů El mismo sol, který následně přezpíval i se slavnou Jennifer Lopez. Dalšího obrovského úspěchu se pak dočkal jeho další singl Sofia. Nedávno představil sympatický hudebník svou zbrusu novou nahrávku. Jedná se o píseň Animal, která je opět celá ve španělštině. 

Vy nyní můžete díky naší soutěži získat debutové album Alvara Solera zcela zdarma! Stačí správně zodpovědět naší soutěžní otázku a být mezi dvěma vylosovanými výherci. 

Soutěžní otázka: Z jakého města pochází Alvaro Soler? 

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do 18.2. 2017 do 19 hodin. Z došlých odpovědí vybereme výherce, kterým debutovou desku španělského hudebníka zašleme.  

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!