Skupina Kryštof přidává druhý strahovský koncert a oznamuje předkapely

Skupina Kryštof přidává druhý strahovský koncert a oznamuje předkapely  

Jedna z nejpopulárnějších českých kapel ohlásila druhý termín výročního koncertu na Stadionu Evžena Rošického na Strahově. Kryštofům se totiž podařilo první koncert velmi rychle vyprodat a na mnoho fanoušků se přitom ještě nedostalo. Proto jim vyšla skupina vstříc a pokusí se naplnit strahovský stadion hned dvakrát po sobě.

“Drazí kamarádi, piráti, přátelé, kempaři, srdcaři... přemluvili mě! Ale přesvědčil mě i zahlcený mail - přes 3000 žádostí o lístky - že jste to nestihli. A kluci říkali: Rišo tak kdy jindy, když ne teď?,” vysvětluje rozhodnutí kapely její frontman Richard Krajčo. První koncert pro 40 tisíc lidí tak proběhne 16. září. Přidaný termín se uskuteční hned o den později.  

Návštěvníci koncertu se mohou kromě Kryštofů těšit i na několik předkapel. Chybět nebude skupina Hodiny, písničkář Sebastian i stále populárnější formace Jelen. „Jsou mladí, nadějní, plní energie, hrají a zpívají česky. Přesně jako my v našich začátcích. Zároveň mají už nějaké zkušenosti, takže by se nemuseli velkého davu zaleknout,“ zdůvodňuje kapela svůj výběr. 

Koncert se uskuteční při příležitosti oslavy jubilejních 25 let fungování kapely. Kromě velkých koncertů se mohou fanoušci těšit také na nové “best of” album, které ponese název 25. Deska nabídne největší hity kapely od vydání první výběrovky Poločas. Kromě nich bude nahrávka obsahovat i čtyři nové písně. „Můžeme prozradit, že tři budou řekněme rychlejší a jedna pomalejší, a pracujeme na nich s českými i americkými producenty,“ dodává Krajčo.

Vstupenky jdou do prodeje 14. února. Lístky na stání i na tribuny budou k dostání v internetovém předprodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Místo konání: Stadion Evžena Rošického

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!