Soutěž: Jak se stát v příštím životě rockerem? Na to odpovídá rockopera Bardo Thödol

Soutěž: Jak se stát v příštím životě rockerem? Na to odpovídá rockopera Bardo Thödol  

Co nás čeká před novým zrozením? Jakými peripetiemi musí duše projít, něž se může znovu vtělit? Na otázky zabývající se reinkarnací, tajemstvím života a smrti, odpovídá klasicko-etnická rockopera Bardo Thödol vyprávějící o mystické cestě od smrti k novému zrození. Inspirací se jí staly Tibetské knihy mrtvých.

Co by měl člověk udělat, aby se v příštím životě stal rockerem? Pražská RockOpera svým návtěvníkům nabízí dobrodružné putování mezi životy, na němž je doprovodí Jan Toužimský, Viktor Dyk, Pavla Forest či Miroslava Pilcová Časarová

Vy se díky naší soutěži můžete navíc podívat na operu Bardo Thödol i s doprovodem zcela zdarma. Stačí správně zodpovědět naší soutěžní otázku a být mezi třemi vylosovanými výherci a dvě vstupenky máte v kapse! 

Soutěžní otázka: Kdo je autorem hudby k inscenaci Bardo Thödol?

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do 25.1. 2017. Z došlých odpovědí vybereme 5 výherců, jež se i s doprovodem podívají zdarma na představení, které se uskuteční 2. února od 19 hodin. 

Poskytnutá emailová adresa bude sloužit pouze pro potřeby RockOpery. 

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.


| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

RockOpera Praha nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: RockOpera Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!