Soutěž o vstupenky na nové představení Studia Ypsilon Varieté Freda A. aneb Chytání větru!

Soutěž o vstupenky na nové představení Studia Ypsilon Varieté Freda A. aneb Chytání větru! 

Fred Astaire a Ginger Rogers jsou spjati hlavně s meziválečnou newyorskou Broadwayí. V Ypsilonce ale přišli na to, že slavný americký tanečník Fred Astaire má kořeny v Praze! Přijďte se podívat na nové představení Studia Ypsilon Varieté Freda A. aneb Chytání větru a zažijte tehdejší americkou revue v plné síle. V naší soutěži navíc můžete vyhrát dvě vstupenky na druhou lednovou premiéru nebo 15% slevu na některou z únorových repríz.

Hlavní inspirací premiérové hry Divadla Ypsilon jsou vzpomínky Astairovy taneční partnerky Ginger Rogers. Slavného tanečníka Freda Astaira si zahraje Jan Onder, jeho partnerku ztvární dvě herečky, jejichž jména jsou správnou odpovědí naší soutěžní otázky.

Zkuste odpovědět správně a vyhrajte dvě volné vstupenky na představení 15. ledna od 19.30 hodin. Dalších deset z vás, kteří odpoví správně, budou mít připravenou příjemnou slevu 15% na dvě vstupenky na vybrané únorové představení.


Soutěžní otázka: „Soutež již byla ukončena."


Nápovědu naleznete na facebookové stránce Studia Ypsilon nebo v divadelním Zpravodaji.

Správné odpovědi zašlete na emailovou adresu soutez@informuji.cz do 12. ledna 2017 do 14 hodin.

Ze správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který získá dvě volné vstupenky na představení 15. ledna od 19.30 hodin a 10 výherců, kteří budou moci uplatnit 15% slevu na dvě vstupenky na některou z únorových repríz.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Studio Ypsilon nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Studio Ypsilon

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!