Soutěž: Sháníte netradiční vánoční dárek? Na Neviditelné výstavě vás tmou provedou nevidomí

Soutěž: Sháníte netradiční vánoční dárek? Na Neviditelné výstavě vás tmou provedou nevidomí  

Představte si, že ze světa zmizelo veškeré světlo a vy se musíte řídit jen pomocí zbylých smyslů. Že je to nesmysl? Nevidomí lidé toto zažívají každý den. A právě jejich život přibližuje návštěvníkům unikátní pražská Neviditelná výstava, během níž si návštěvníci vyzkouší život bez zraku. Průvodci se jim stanou nevidící nebo částečně nevidomí lidé.

A vy nyní díky naší soutěži můžete získat vstupenky na výstavu zcela zdarma. Stačí správně zodpovědět naší soutěžní otázku a být mezi třemi vylosovanými výherci a dva lístky máte v kapse!

Soutěžní otázka: Jaké téma měl druhý ročník výtvarné soutěže, kterou pořádala Neviditelná výstava v říjnu a listopadu tohoto roku?

Nápovědu naleznete třeba zde. Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do 15.12. 2016. Z došlých odpovědí vybereme 3 výherce, kteří se i s doprovodem na Neviditelnou výstavu podívají zdarma. 

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Novoměstská radnice v Praze nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!