Vlčí srdce bilo v Lucerně. Jeleni zakončili podzimní turné pražskou zastávkou

Vlčí srdce bilo v Lucerně. Jeleni zakončili podzimní turné pražskou zastávkou

O vzrůstající popularitě kapely Jelen svědčí mimo jiné fakt, že zatímco před necelým rokem stačila jejich popularita „jen“ k vyprodání Lucerna Music Baru, nyní dlouho dopředu dokázala prodat všechny vstupenky do několikanásobně větších prostor Velkého sálu Lucerny. Koncert, který zakončil podzimní Vlčí srdce Tour, proběhl v sobotu 3. prosince.

hodnoceno 8x
Líbí? Pošlete to dál...

Šťastlivci, kteří sehnali lístky na vyprodaný koncert, se dočkali nejen starých pecek, ale také písní z nového alba. Kromě populární Magdalény, Jelena či Jamese Deana tak zazněli songy, jako jsou Nebe je dál, než se zdá, Tunel, Slunovrat, Klidná jako voda a samozřejmě Vlčí srdce, pilotní singl z druhé stejnojmenné studiové desky, kterou vydali Jeleni letos v říjnu.

Jeleni si pro návštěvníky připravili kromě energické show také pár překvapení. Na pódiu se vystřídalo hned několik speciálních hostů. Role předskokana se opět ujal severomoravský písničkář David Stypka se skupinou Bandjeez. Nikoho určitě nepřekvapila ani přítomnost zpěvačky Kateřiny Marie Tiché. Na chvíli se role doprovodné zpěvačky chopila také mladá zpěvačka Vu Thao Chi a s akordeonem na několik písní pomohla Jankovi Kovaříkovi i Marie Čejnová. Stejně jako na  předchozích zastávkách si během oblíbené písně Co bylo dál? vybrali Jeleni dobrovolnici z publika, jež tak na chvilku nahradila Janu Kirschner, která s kapelou populární hit nazpívala.  

Koncert nepostrádal obrovské nasazení a velké množství energie, kterým zpříjemnila kapela všem návštěvníkům sobotní večer. Publikum si s početnou formací na pódiu prozpěvovalo jak starší hity, tak písně z nové desky, které se postupně začínají zarývat do fanouškovských pamětí. Jeleni tak opět dokázali, že mají možná psí hlavy, jejich srdce je však vlčí! 

Další náhodné fotky z galerie...

Vlčí srdce bilo v Lucerně. Jeleni zakončili podzimní turné pražskou zastávkou Vlčí srdce bilo v Lucerně. Jeleni zakončili podzimní turné pražskou zastávkou Vlčí srdce bilo v Lucerně. Jeleni zakončili podzimní turné pražskou zastávkou Vlčí srdce bilo v Lucerně. Jeleni zakončili podzimní turné pražskou zastávkou


Palác Lucerna nabídne brzy i tyto akce (Další akce v Praze)

80%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...