The Tap Tap zvou na mikulášský koncert. Zahrají písně z nového alba

The Tap Tap zvou na mikulášský koncert. Zahrají písně z nového alba 

Členové populární kapely The Tap Tap mají ke konci roku opravdu napilno. Vyšla jim kniha i album, které společně pokřtí na již tradičním Taptapáckém Mikulášském koncertu, jenž se uskuteční 6. prosince.

Právě písně z nového alba Noha na kolejích zazní na mikulášském večírku, který se letos kvůli rekonstrukci Státní Opery koná mimořádně ve Foru Karlín. Právě tam kapela svou novou desku i pokřtí, společně s knihou The Tap Tap – Řiditel autobusu autorky Lucie Fialové. Na koncertu vystoupí Xindl X, Kamil Střihavka, Dáda Patrasová, Tomáš Hanák a 40členný dívčí sbor Puellae Cantantes z Litoměřic. Hlavním hostem večera bude americká zpěvačka Gaelynn Lea, která zazpívá sólově i společně s The Tap Tap. Nebude chybět ani tradiční mikulášská nadílka.

Noha na kolejích je již čtvrtým studiovým albem kapely. Název je odvozen od titulní písničky na motivy životních příběhů Lou Fanánka Hagena, Wabiho Daňka a všech dalších, kterým vlak ujel kus duše nebo těla. Na textech a hudbě se podíleli Tomáš Belko, Matěj Belko, Rudolf Brančovský, Jan Kalina, Pavel Bělobrádek, Jiří Ornest a kapelník The Tap Tap Šimon Ornest.

Na novém CD najdeme názvy písní plné černého humoru jako Simulanti, Kdo neskáče není Čech, Sundej brejle! či FNN (fňukat nikdy nebudem). V připravovaném videoklipu k Noze na kolejích si pak zahrají frontman kapely The Tap Tap Jiří Holzman, Lou Fanánek Hagen, Wabi Daněk, Xindl X, Dáda Patrasová, Kamil Střihavka, Petr Čtvrtníček a Matěj Rupert.

Mikulášský koncert The Tap Tap se koná v úterý 6. prosince ve Foru Karlín od 18 hodin. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!