Módní návrhářka Zuzana Králová představila novou kolekci ´Masculinity in Transition´

Módní návrhářka Zuzana Králová představila novou kolekci ´Masculinity in Transition´ 

Módní návrhářka Zuzana Králová, tvořící současně v Madridu a Praze, prezentovala svou poslední kolekci podzim 2010 pod názvem ´Masculinity in Transition´ v Legner Hotelu Zvánovice 24.09.2010 od 19 hod. Modely předvedly Dominika Mesarošová, Štěpánka Havlíková, Eva Marková a Lucie Procházková z agentury AgataModels. O jejich vizáš se postaral Marty Martin Tyl.

Tato kolekce je ukázkou využití pánských oděvních detailů v dámské módě. Jedná se o aplikaci mužských prvků a jejich prolínání do ženského způsobu odívání bez ztráty individuality a originality. Kolekce hledá odpovědi na otázku: „Proč by ženy nemohly nosit pánskou módu, ale přitom zachovávat svou smyslnost a ženskost?“

Oděvy jsou směřovány do střihové polarity vertikálních a horizontálních směrů. Barevnost je určována tóny neutrálních barev jako je šedá, černá a bílá, doplněná fosforeskující žlutou, must-have nadcházející sezony. V současné době se stírají rozdíly mezi dámskou a pánskou módou. V tomto duchu se nese právě tato kolekce.

Zuzana Králová (*1985) absolvovala magisterské studium na Fakultě umění a designu v ateliéru Textilní tvorba pod vedením prof. Bohdana Mrázka na Univerzitě J.E.Purkyně v Ústí nad Labem. Získala titul Diplomatura de moda na Istituto Europeo di Design v Madridu. Profesionální zkušenosti uplatnila v oblasti retailingu módních obchodů. Působila ve firmách Esprit a Papaya. Navrhovala obuv, kabelky a módní doplňky pro firmu Cortefiel. Spolupracovala na nejsledovanější módní události roku Pasarela de Cibeles v Madridu. Dále se prezentovala s autorskou přehlídkou „You will not hide..“ v Puerta America Madrid. Následovaly konkurzy a výstavy. Mezi nejvýznamnější prezentace patřil showroom módních návrhářů Fitting Room Madrid. Nyní se věnuje přípravě kolekce pro finále konkurzu Brillance Fashion Talent 2010 v Bratislavě.

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!