Kapely Parkway Drive, Asking Alexandria a Stick To Your Guns přivezou do Prahy metalovou nálož ze tří světových kontinentů

Kapely Parkway Drive, Asking Alexandria a Stick To Your Guns přivezou do Prahy metalovou nálož ze tří světových kontinentů  

V rámci svého evropského Unbreakable Tour se do české metropole vrátí australská metalová kapela Parkway Drive. Ta se pražským fanouškům představí se svou dosud největší produkcí a show, která bude bohatá na světla i pyrotechnické efekty. S sebou navíc přiveze i dva atraktivní hosty – britskou formaci Asking Alexandria a americkou skupinu Stick To Your Guns.

Fanoušci metalu se mohou příští rok těšit na jednu velmi zajímavou akci. Koncert australských Parkway Drive, který se uskuteční 29. března ve Foru Karlín, slibuje pořádnou hudební nálož, během níž si přijdou na své všichni fanoušci tvrdších hudebních žánrů. Parkway Drive během své třináctileté hudební kariéry vydali pět studiových alb. Poslední z nich vyšlo v září minulého roku s názvem Ire. Kapela je prakticky neustále na turné. Již v roce 2007 vyjeli Warped Tour, které absolvovali hned několikrát. V Praze zahráli také v rámci putovního festivalu Never Say Die.

A aby fanoušci nepřišli zkrátka, na pražském koncertu doprovodí oblíbené Australany ještě další dvě kapely. Jednou z nich je britská metalcorová formace Asking Alexandria, která letos v srpnu představila v beznadějně vyprodaném Lucerna Music Baru svého nového zpěváka Denise Shaforostova. Na svém kontě mají již čtyři studiové desky, z nichž ta poslední s názvem The Black vyšla v březnu minulého roku.

Trojici uzavře formace Stick To Your Guns, kterou v roce 2003 v Kalifornii založila partička kolem Jasse Barnetta a již o rok později slavila první úspěchy s EP Compassion Without Compromise. Se svým třetím studiovým albem nazvaným The Hope Division se zapsali do prestižní prodejní hitparády Billboard 200. A jejich další deska Diamond získala cenu Independent Music Award za nejlepší hardcore/metal album.

Návštěvníci se 29. března tak mohou těšit na metal ze tří světových kontinentů. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 890 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!