Seznamte se s Mannequin Challenge, novým virálním fenoménem

Seznamte se s Mannequin Challenge, novým virálním fenoménem 

Virální videa všeho druhu pravidelně pohlcují sociální sítě a baví diváky po celém světě. Před časem se zrodil další fenomén, který začíná mít obrovskou popularitu nejen v Americe, ale i v Evropě. Najde své fanoušky i u nás?

Celé se to jmenuje Mannequin Challenge a začíná mít větší rozměr než před třemi lety slavný Harlem Shake. Jedná se o jednoduchý nápad, který vypadá ale velmi efektivně. Jde o videa, na kterých je (pokud možno) co nejvíce lidí zachyceno nehybných jako manekýni ve výloze.

Do této vtipné taškařice se již zapojilo nejen velké množství obyčejných lidí, ale i mnoho slavných umělců. Svá videa zveřejnil Paul McCartney, Jon Bon Jovi společně s Hillary Clinton nebo Ellen DeGeneres či James Corden. A i tato mánie má samozřejmě svůj hudební doprovod. Song se jmenuje Black Beatles a je pod ním podepsáno americké hip-hopové duo Rae Sremmurd, které tvoří bratři Swae Lee a Slim Jxmmi.

Popularita písně Black Beatles se poslední týdny šíří jako lavina, a tak není divu, že se song stal i novou jedničkou americké singlové hitparády, kdy po neuvěřitelných dvanácti týdnech sesadil aktuální hit Closer dua The Chainsmokers. Píseň slaví obrovské úspěchy i na iTunes, Spotify a Shazam a skvělý výsledek dosáhlo i video na Youtube, kde aktuálně překročilo hranici pětašedesáti milionů zhlédnutí. Že tu píseň ještě neznáte? No, tak to je nejvyšší čas to změnit!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!