5 momentů Donalda Trumpa ve filmu a TV

5 momentů Donalda Trumpa ve filmu a TV 

Americký prezident a byznysman v jedné osobě byl před svou politickou kariérou velkým příznivcem kultury. Osobně se jako herec objevil ve dvaceti pořadech, seriálech či filmech. Ať už jako 'Donald Trump' nebo VIP postava podobného charakteru. Zde je pět momentů šéfa Bílého domu.

1) The Apprentice / The Celebrity Apprentice

The Apprentice neboli "učeň" je americká soutěž vysílaná od roku 2004, ve které Donald Trump léta účnikoval coby mentor. Účastníci vybraní ze všech koutů Ameriky soutěží o čestné místo pod křídly úspěšného byznysmana, kde se mohou učit, jak být nejlepší. V každé epizodě se soutěžící rozdělili do dvou týmů, ve kterých měli na starosti projekt. Tým, který úkol monitorovaný moderátorem / mentorem s experty zvládl lépe, postoupil do dalšího kola. Poražená skupina absolvovala vyřazování. Experti s mentorem rozebrali špatné stránky projektu a vyhodnotili nejslabší článek. Soutěžící byl následně vyřazen slavným heslem "You're fired" neboli "Jsi propuštěn". Vítěz obvykle získal kontrakt v jedné z trumpových společností. V Česku běžela show pod názvem Šéfka v koprodukci Primy a TV JOJ

2) Sám doma 2: Ztracen v New Yorku

Když se malý Kevin ztratí ve velkém městě, musí požádat o pomoc. Na chodbě velkého hotelu nenarazí na nikoho jiného než Donalda Trumpa. Ten mu ukáže správnou cestu v pár vteřinách slávy. Pokračování slavné série s Macaulay Culkinem spatřilo světlo světa v roce 1992.

3) The Roast of Donald Trump

Kdo je natolik šílený, aby se dobrovolně zúčastnil televizní show, ve které si z vás známí, kolegové a přátelé sprostě utahují - Donald Trump. Trump se svého Roastu neboli posmívání účastnil v roce 2011. Hosty byly například Larry King, Seth MacFarlane nebo Snoop Dogg. Poslední dva zmiňovaní dokonce vypustí narážku na Trumpovy prezidentské ambice, které se po pěti letech stávají realitou. Roastu se dříve či později účastnili například Charlie Sheen, Justin Bieber nebo James Franco. Pořad vysílá stanice Comedy Central. 

4) Láska s výstrahou / Two Weeks Notice

Trump je rovněž příznivcem romantických komedií. V Lásce s výstrahou milionář George Wade (Hugh Grant) nachází problém v hledání šéfa svých právních poradců. S každou přijatou silou se totiž okamžitě vyspí a díky svým intimním záležitostem přehlíží pracovní neschopnost a časté chyby. Záchranu nachází až v Lucy (Sandra Bullock), půvabné právničce s vysokým IQ. V části filmu, kdy se Grantova postava rozhodne přijmou Lucy přichází Donald Trump, aby si z hlavního hrdiny utahoval. Hrozí, že pokud je nová šéfka dobrá, přetáhne si ji do svého impéria.

5) WWE

Asi nejšílenejší moment nového amerického prezidenta. Trump se jako divák účastní utkání série WrestleMania. Nečekaně se ale vrhne do zápasu se zakladatelem profesionálního wrestlingu Vincentem McMahonem, který vyvrcholí Bitvou Miliardářů. Poražený McMahon následně přijde v přímém přenosu o své vlasy.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Hrají:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!