Kapela Kryštof si splní svůj sen. Pětadvacáté narozeniny oslaví na strahovském stadionu

Kapela Kryštof si splní svůj sen. Pětadvacáté narozeniny oslaví na strahovském stadionu 

Příští rok uběhne už pětadvacet let od chvíle, kdy se na české hudební scéně poprvé objevila kapela Kryštof. Popularita skupiny je patrně na vrcholu, a tak se její členové rozhodli oslavit jubileum splněním si svého dávného snu – koncertem na největším fotbalovém stadionu v České republice. Vstupenky šly do předprodeje 16. října a už teď je Strahov téměř vyprodaný.

Kryštof se na fotbalovém stadionu Evžena Rošického představí 16. září 2017 a fanouškům slibuje nezapomenutelnou show. Stejně jako při halových koncertech i tentokrát se jim bude snažit dostat co nejblíže a pokusí se smazat vzdálenost mezi nimi a pódiem. Kromě samotné skupiny se na jevišti objeví i další umělci, jejichž jména prozatím členové kapely drží v tajnosti.

„Vždy cítíme ten dav před námi, jeho náladu a atmosféru. Samozřejmě je to jiné v divadlech, klubech, v hale. Ale vždy tam je vzájemné pouto s fanoušky, proto nás to s nimi a asi i je s námi baví. Pokud se nám společně podaří zaplnit i fotbalový stadion, tušíme, že to bude zase nová zkušenost jak pro ně, tak pro nás,“ uvedla skupina ve své tiskové zprávě.

O koncertu na stadionu hovořila kapela již na svých letních Kryštof kempech, oficiálně jej však oznámila před čtyřmi týdny retrospektivním videem na svém facebookovém profilu. Tam ho během pěti dní shlédlo více než 200 000 fanoušků. „Kdyby jen pětina z těch, co si jej pustili, chtěla přijít, bude vyprodáno, ale to je jako sen,“ řekl frontman Kryštof Richard Krajčo.

A tento sen se mu pravděpodobně splní. Během prvního dne předprodeje prodala kapela více než 20 000 lístků, a to i přes problémy s prodejními sítěmi, které nevydržely nápor fanoušků a několikrát spadly. K dnešnímu dni je volných už jen pár stovek vstupenek z přibližně asi 40 000 kusů.

Vše podstatné o největší tuzemské hudební události příštího roku se fanoušci dozvědí na webové stránce www.krystofnastrahove.cz, na které najdou nejen informace o samotném koncertu, ale i o dopravě do areálu. Skupina Kryštof navíc slibuje, že vystoupení je jen začátkem oslav 25 let od založení kapely, a tak se její příznivci mohou těšit na spoustu dalších překvapení.

Foto: www.krystofnastrahove.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!