Z nuly až na vrchol. Konference Ivo Tomana láká na Jakuba Vágnera i Romana Šmuclera

Z nuly až na vrchol. Konference Ivo Tomana láká na Jakuba Vágnera i Romana Šmuclera  

Již druhý ročník Konference Ivo Tomana s názvem Z nuly až na vrchol se uskuteční v prosinci v Praze. Zatímco na minulém ročníku přednášel třeba moderátor Leoš Mareš či módní návrhářka Beata Rajská, letos lákají organizátoři na světoznámého rybáře Jakuba Vágnera, lékaře a moderátora Romana Šmuclera i podnikatele roku 2015 Zdeňka Pelce.

„Známé rčení ‚Co tě nezabije, to tě posílí‘ neplatí vždy. Některé věci jako amputace nebo bankrot zažít nechci. Mnohem užitečnější je poučit se ze zkušenosti těch, kteří už něco prožili a dosáhli ve svém oboru úspěchu,“ vysvětluje pořadatel akce Pavel Jirouš, „právě proto pořádám Konference Ivo Tomana. Mluví na nich skvělé a inspirativní osobnosti.“

Konference je zaměřená na ty, kteří chtějí být v životě úspěšní a nebojí se výzev. Nabízí pouze jeden blok přednášek, během nichž vystoupí šest zkušených řečníků. Každý z nich má pro návštěvníky připravené téma svého vlastního úspěchu, návštěvníci tudíž uslyší ne teorii, ale návody těch, kteří ve své oboru už něco dokázali. Již zmiňovaného Jakuba Vágnera, Romana Šmuclera a Zdeňka Pelce doplní i Jiří Paták, jeden z nejúspěšnějších mladých podnikatelů na českém internetu, Drahomíra Mandíková, která je nejvýše postavenou ženou v českém pivovarnictví, a i samotný Ivo Toman, nejznámější český školitel a autor dvanácti knih.

Konference Z nuly až na vrchol se uskuteční v pondělí 5. prosince v Grandior Hotel Prague. Vstupenky lze zakoupit na oficiálních stránkách akce. Do 31. října je seženete za 3 990 korun, poté se bude jejich cena zvyšovat.  

A jelikož jsme mediálními partnery konference, přinášíme vám, našim čtenářům, speciální slevu na vstupenky. Při jejich nákupu tak můžete uplatnin slevový kód INFORMUJI, díky němuž vám bude odečtena tisícikoruna z původní ceny. 

Foto: Facebook.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!