Australští The Temper Trap vyjíždějí představit své poslední album do Evropy. Zastaví se i v Praze

Australští The Temper Trap vyjíždějí představit své poslední album do Evropy. Zastaví se i v Praze  

Australská indie rocková kapela The Temper Trap přijede do České republiky představit své nejnovější album Thick as Thieves, které vyšlo v červnu tohoto roku jako jejich třetí studiová deska. Fanoušci se mohou na koncert těšit 3. února, kdy skupina zahraje v Lucerna Music Baru.

The Temper Trap mají na svém kontě více než milion prodaných alb, několikrát se dostali na vrchol australských hudebních žebříčků. Chlubit se mohou předskakováním Rolling Stones a Coldplay a objevili se v programu takových festivalů, jako je Glastonbury, Lollapalooza či Coachella. Jsou držiteli prestižních australských ARIA Awards i nominace na BRIT Awards.

I přes velké úspěchy od kapely v roce 2013 odešel těsně před vydáním druhého alba kytarista a zakládající člen Lorenzo Sillitto. „Myslím, že ho už přestalo bavit to neustálé přejíždění autobusem,” vysvětluje dnes smutně zpěvák a kytarista Dougy Mandagi. Zbývající členové se rozhodli obrátit vše negativní v pozitivní a začali představovat své třetí album.

Nová deska přináší fanouškům jedenáct nových songů. Z ní zveřejnila kapela již tři singly So Much Sky, Summer’s Almost Goes a Burn, které reprezentují celý směr nové desky. Ta je hymnická, pozitivní, temná i emotivní. Kapela se nebojí riskovat, ale zároveň se nebojí vracet ke svým hudebním počátkům. Rád na tu dobu vzpomínám, na naše začátky, kdy jsme museli pořádně makat,” říká Mandagi. „Teď to je trochu podobné. A to mě moc baví.”

Vstupenky jdu do prodeje 14. října. Zájemci je seženou v internetovém předprodeji či na pokladně Lucerna Music Baru za 690 korun. V den konání koncertu se cena na místě zvedne na 790 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!