Novozélandská kapela The Naked and Famous se v únoru vrátí do Prahy s novou deskou

Novozélandská kapela The Naked and Famous se v únoru vrátí do Prahy s novou deskou 

Oblíbená novozélandská formace The Naked and Famous má na svém kontě víc než milion prodaných alb a několikrát se stala jedničkou v domácích hudebních žebříčcích. V České republice si mohli její show užít již návštěvníci královéhradeckého festivalu Rock for People v roce 2014. Nyní přijíždí odehrát svůj první pražský sólový koncert do Lucerna Music Baru.

Kapela The Naked and Famous na sebe poprvé upoutala pozornost hudební veřejností v roce 2010, kdy vydala svou debutovou desku Passive Me, Aggressive You. Po neustálém koncertování pak přesídlila z Nového Zélandu do Los Angeles, kde nahrála své druhé album Rolling Waves s hudbou daleko temnější a promyšlenější.

Během turné k druhé desce došlo v kapele k neshodám mezi Alisou Xayalith a Thomem Powersem, jejichž partnerství se po osmnácti letech rozpadlo. Po dokončení tour se pak kapela rozešla. V roce 2015 si však její členové opět uvědomili, že by mohli začít znovu hrát. Výsledkem jejich obnovených zkoušek je nahrávka Simple Forms, která vychází v pátek 14. října. Na ní se opět snoubí pop s alternativou. „Jsme pořád neuvěřitelně soběstační,” říká frontmanka Alisa. „A máme štěstí, že máme tohle. A také, že máme pořád jeden druhého.”

Novou desku přijede kapela představit také svým fanouškům do České republiky. Koncert se uskuteční 1. února 2017 v pražském Lucerna Music Baru. Vstupenky budou k zakoupení od 14. října v internetových předprodejích i na pokladně Lucerna Music Baru za 740 korun. Na místě v den konání koncertu lístek zakoupíte za 900 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!