Vyhrajte lístky na představení americké choreografky Jody Oberfelder

Vyhrajte lístky na představení americké choreografky Jody Oberfelder  

Hudební klub Roxy a Experimentální prostor NoD slaví v říjnu své 24. narozeniny. Při této příležitosti chystají pro návštěvníky program plný koncertů, párty, výstav, ale i zajímavých divadelních performancí. Jednu z nich doveze do Prahy i americká choreografka Jody Oberfelder.

Narozeniny odstartuje 14. října kanadský DJ, producent a průkopník raveu Tiga. V následujících dnech se mohou hudební fanoušci těšit i na tech/housové duo Solardo, texaskou formaci Explosions In The Sky, italskou dvojici Mind Against, britského hudebníka George FitzGeralda, finský houslový objev Yotto či bosenského hudebníka Solomuna.  

Hudební program pak doplní několik vernisáží i divadelních představení. Jedno z nejočekávanějších proběhne v sobotu 15. října. Půjde o originální taneční projekt choreografky Jody Oberfelder, který se představí v České republice vůbec poprvé. A právě o lístky na tuto performanci si s námi můžete zasoutěžit!

Soutěžní otázka: Jaký orgán inspiroval performerku Jody Oberfelder v tanečním projektu, který představí v sobotu poprvé v České republice?

Nápovědu hledejte již v názvu zmiňovaného představení. 

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do pátku 14. října do 9 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme tři výherce, z nichž každý získá dvě vstupenky na představení.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!