Nouvelle Prague láká na hudební odborníky i neokoukané zahraniční kapely

Nouvelle Prague láká na hudební odborníky i neokoukané zahraniční kapely   

Mezinárodní hudební konference a showcase festival Nouvelle Prague, jenž je oceněn i několika zahraničními a domácími cenami, představuje svůj letošní program. Návštěvníci se mohou těšit nejen na zajímavé diskusní panely s odborníky, ale také na koncerty originálních hudebních interpretů z celého světa.

Čtvrtý ročník festivalu Nouvelle Prague se uskuteční 4. a 5. listopadu v prostorách pivovaru Staropramen na Smíchově. Hlavními tématy odborné části budou letos networking a vztah mezi hudbou a obchodem. Celkem organizátoři chystají pět diskusních panelů, nově i odborný mentoring se specialisty v dané oblasti, který je určený především začátečníkům, i takzvaný speed meeting, během něhož mohou delegáti diskutovat s panelisty osobně díky krátkým individuálním setkáním.

A kdo se během diskusních panelů představí? Dorazí třeba agent X-ray touring Shaun Faulkner, který se zabývá bookingem umělců po celém světě, digitální hudební konzultant András Bozán Bodrogi, ředitel Music Estonia Virgo Silaama a mnoho dalších.

Festival samozřejmě nabízí i velmi zajímavý hudební program, v rámci něhož vystoupí hudebníci z nejrůznějších zemí světa. Návštěvníci se mohou těšit na Aldous Harding, písničkářku v Nového Zélandu, která je v současnosti na turné po Evropě, Británii i USA. Velkým lákadlem je také vystoupení bratrů Kongos z Phoenixu v Arizoně. Svou kariéru zahájili v roce 2014 písničkou Come With Me Now, která zaznamenala obrovský úspěch. Z Austrálie pak dorazí partička Cage Savage and The Last Drinks.

Až z daleké Indie pak dojede na festival progresivní disco-funk kapela High Time a zahraje i americký hudebník Christopher Paul Stelling, který překvapuje diváky nejen svým zvláštním hlasem, ale také dramatickými a velmi osobními texty. Program pak doplní britská kapela Fizzy Blood, kanadská partička JPNSGRLS a RnB zpěvák i producent Noah Slee.

Delegátský pas mohou zájemci zakoupit v předprodeji za 1 600 korun, na místě bude k dispozici za 1 800 korun. Dvoudenní vstupenku na showcase je možné zakoupit za 200 korun, jednodenní za 115 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!