Erotická trojka Davida Deidy aneb 3 jeho nej?

Erotická trojka Davida Deidy aneb 3 jeho nej? 

Tak tomu se říká čtenářská výzva! Vybrat z děl Davida Deidy bezkonkurenčně tři nejerotičtější tituly? Kdo si jich od nich pár přečetl, má možná okamžitě jasno – je to ten první, protože byl prostě první, a potom je to Cesta vášně, protože ta je tak drsná a „vym*daná“, že nic ostřejšího tenhle kontroverzní psycholog a duchovní učitel prostě nenapsal. A už snad ani nenapíše – doufejme…

Jenže je to tak jednoduché?

Okamžitě to nutí k zamyšlení, cože je to vlastně „erotické“? Jde o vulgaritu? Jde o prvenství? Jde o první zážitek s jeho neopakovatelnými knihami? Možná… ale zkusme zajít ještě dál. Je fakt, že mnoho autorů se snaží Davida Deidu napodobit, mnozí se tím ani netají a zcela běžně se jeho texty zpracovávají do worshopů, do učebních lekcí na psychologických školách nebo se autoři prostě rovnou pochlubí tím, že jejich vlastní kniha je čímsi, co z drtivé většiny inspiroval právě David Deida. Když si jeho díla projdete jedno po druhém, zjistíte, že ona průkopnická práce byla možná jenom v tom, že TO NĚKDO ŘEKL KONEČNĚ NAHLAS.

Protože informace, které nám ve svých knihách předává, nejsou nikterak neznámé. Jsou vlastně úplně logické. Rozdíly mezi muži a ženami. Třecí plochy, které zcela zákonitě při takové rozdílnosti musí vznikat. Jak tyto třecí plochy co nejvíce uhladit? Jak najít cest? Jak najít a vůbec identifikovat partnera, kterého k sobě potřebujeme? To všechno je obsahem jeho děl, která jsou prostě okořeněna takovou velkou štiplavou špetkou erotiky, že prostě nelze odolat. A tak pojďme zkusit sestavit žebříček jeho děl.

Cesta pravého muže

Cesta nespoutané ženy

Když  jde o muže

Cesta vášně

Sex jako cesta k Bohu

Intimní splynutí

Nejlepší trojka je….

Cesta pravého muže

Prvenství musíme opravdu dát knize Cesta pravého muže, která prostě byla první, a nelze než souhlasit s tím, že tady poprvé velmi obsáhle, jasně a vkusně, velmi vzrušujícím způsobem zašel nejen do zákoutí lidské, mužské a ženské duše, ale i do nejtajnějších zákoutí mužského těla, prožitku orgasmu a ejakulace. Do této doby, snad kromě knih Benjamina Kurase (Tao, Mao a Ciao sexu), o těchto věcech nikdo příliš nepsal. A Cesta pravého muže je svým způsobem stále dokola obsažena i  jeho ostatních knihách…

Intimní splynutí

Tady se autor velmi hezky zabýval tím, jak se energie  ženy a muže liší. Ještě důrazněji tu rozevírá ty nůžky rozdílnosti žen a mužů. Hranice našich těl podle jeho slov začnou přesahovat hranice našich myslí. Více se tu zaměřil na erotično duše a na léčivou energii, kterou sex přináší. Čtení lehké, něžné… a přitom tak důrazné a drsné pro křehké ženské duše, které prostě nechtějí slyšet, že někteří muži nikdy nebudou takoví, jací si je vysnili….

Sex jako cesta k Bohu

Třetí místo může s přehledem získat jeho novinka. Nedávno u nás vydaná kniha, která svým rozpložením pasuje někde mezi Intimní splynutí a Cestu vášně. Tu druhou jmenovanou knihu také na mnoha stranách cituje a v oné mocné ukázce, dělící knihu napůl se vám rozplynou romantické představy. Zcela jasně a důrazně tu autor rozdělil části knihy pro ženy a pro muže. Jasně, srozumitelně. Vše doplnil nádhernými „ukázkami“ z intimních chvil, které jsou jak hlubokou sondou do fungování sexuality v hlavě, ale také příjemným erotickým čtením.

O autorovi:

David Deida je považován za jednoho z nejpřevratnějších a nejprovokativnějších duchovních učitelů současnosti. Jeho učení a knihy o radikálně praktické spiritualitě hluboce ovlivnily směr našeho duchovního a sexuálního růstu. Jeho knihy byly přeloženy do více než pětadvaceti jazyků a stávají se doporučenou literaturou na univerzitách, workshopech a mužských i ženských skupinách po celém světě. Jako cenný zdroj pro duchovní transformaci a posvátnou sexualitu ho cituje mnoho dalších autorů.  Pořádá také své vlastní workshopy zaměřené na probuzení mysli, těl i srdce. www.deida.info

Mezi jeho předchozí úspěšné tituly patří například: Cesta pravého muže, Cesta nespoutané ženy, Kdy  jde o muže, Intimní splynutí, Prostá pravda, Cesta vášně.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2016, www.synergiepublishing.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!