Emoce, smutek a naděje. Britská hvězda indie folku Daughter vystoupí již zítra v Praze

Emoce, smutek a naděje. Britská hvězda indie folku Daughter vystoupí již zítra v Praze 

Ztratila jsem své děti. Ztratila jsem lásku. Jen tak sedím v tichu a nechávám obrazy plynout. Zítra se po třech letech rozezní opět stěny pražského klubu Roxy tklivými melodiemi a syrovými texty britské indie folkové kapely Daughter, která nepochybně stojí za vidění, jelikož každý její koncert je velmi osobní záležitostí plné upřímných emocí.

I když jeden z nejmladších potomků britské indie folkové scény není v České republice ještě tolik známý, jejich minulé vystoupení před třemi lety zaznamenalo v Roxy veliký úspěch. Nyní se vrací i s novým albem Not To Disappear, aby ho zpěvačka Elena Tonra spolu s kytaristou a basákem Igorem Haefelim a bubeníkem Remim Aguilellalou představila i českým fanouškům.Ti mají stále možnost koupit si na koncert lístek, a to za 690 korun.

Daughter by se dala přirovnat například k českému skvělému duu Kieslowski. Stejně jako oni umí na koncertě vytvořit velmi intimní náladu a otevřít divákovi své nitro melancholickým tklivým zpěvem, který se okamžitě stává terapií, jak pro členy kapely, tak pro něj. Texty a zvuk Daughter mají ovšem sílu promlouvat nejen k lidem, kteří momentálně souzní s tímto nářkem a potřebují ho ze sebe dostat, ale i k těm, kdo ho už dlouho necítili. Je pravdivý a upřímný pro všechny.

Takže pokud stále s lístkem váháte, rozhodně k tomu není důvod, jelikož zřejmě nebude trvat dlouho a Daughter se stane ještě známější a posune se do věších prostor než je Roxy.

Daughter byl původně sólový projekt zpěvačky Eleny Tonra, který na sebe upozornil hned svým debutovým albem If You Leave, jenž vyšlo v roce 2014. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!