Zasoutěžte si s námi o vstupenky na Festival zdraví, krásy, pohybu

Zasoutěžte si s námi o vstupenky na Festival zdraví, krásy, pohybu  

I letos se v Pardubicích uskuteční Festival zdraví, krásy, pohybu, který nabídne zajímavý program především pro ty, kteří chtějí aktivně žít a zajímají se o zdravý životní styl. Návštěvníkům nabídne mnoho novinek a trendů, a to ve třech základních festivalových tématech. Připraven bude také podnětný doprovodný program.

Festival zdraví, krásy, pohybu nabízí návštěvníkům konzultace s odborníky, seznámení se s novými možnostmi sportovních aktivit i využití individuálních nutričních konzultací. K dispozici budou kosmetické poradkyně a zájemci mohou využít i měření krevního tlaku, tuku či zdraví z očí. K uvolnění budou připravené thajské masáže šíje a milovníky módy určitě potěší i módní přehlídky ateliérů a salónů z Pardubic. Nově letos nabídne festival také bezplatnou odbornou konzultaci k žilnímu systému dolních končetin.

V rámci doprovodného programu se pak mohou návštěvníci těšit třeba na ukázky různých cvičebních metod a systémů a přednášky i prezentace odborníků. Během workshopu si budou moci namíchat vlastní tělový olej nebo si zacvičit ČCHI – KUNG, tradiční čínské cvičení, jehož stáří se odhaduje na přibližně 3000 let.

Festival se uskuteční v Pardubicích o víkendu 14. a 15. října. A vy se na něj můžete podívat i s doprovodem díky naší soutěži zcela zdarma. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a být mezi pěti vylosovanými výherci.

Soutěžní otázka: Na jakém místě se uskuteční letošní ročník Festivalu zdraví, krásy, pohybu?

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do neděle 9. října do 14 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme pět výherců, z nichž každý získá dvě vstupenky na festival.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!