Metallica uvádí v pořadí již druhý singl z očekávaného nového alba. Podívejte se na klip!

Metallica uvádí v pořadí již druhý singl z očekávaného nového alba. Podívejte se na klip! 

Nové album legendární metalové skupiny je na cestě. Metallica to odpálí 18. listopadu, zatím nás ale laskavě udržuje v obraze. Její Youtube kanál doplnil již druhý singl z nové desky Hardwired...To Self-Destruct. Po anaforicky pojmenovaném Hardwired je to právě Moth Info Flame, který třetím dnem nasbíral skoro již dva miliony zhlédnutí.

Před více jak měsícem strhl pozornost světa song Hardwired, který svým názvem jak jinak než vkusně anoncoval připravované album titulované jako Hardwired...To Self-Destruct. Legendární metalová skupina Metallica stanovila datum vydání nového alba pod produkcí Grega Fidelmana na 18. listopadu, tím pádem od uveřejnění videoklipu k Hardwired stále zbývaly dlouhé tři měsíce čekání na zbývajících 11 kousků. Zhruba v polovině této doby se naštěstí Metallica rozhodla vzít v potaz netrpělivost svých fanoušků a uveřejnila druhý singl z očekávaného alba.

Klip k Moth Into Flame sklízí na Youtube sledovanost zatím teprve necelé tři dnnx. I tak už ale počet jeho zhlédnutí svižně vyšplhal k necelým dvěma milionům. Se 14 miliony u Hardwired je tedy vidět, že Metallica je skutečně stále legendou svého žánru. Skupina vypustila videoklip také v souvislosti s jejich pondělním výstupem v americké talk show The Howard Stern Show, kde se fanouškům mimo představení Moth Into Flame připomněla i se svými dalšími songy Master of Puppets nebo Sad But True.

Ve videoklipu můžeme vidět celou, již 13 let neobměňovanou čtveřici členů kapely – zákládající dvojici bubeníka Larse Ulricha a zpěváka a doprovodného kytaristu Jamese Hetfielda spolu se sólovým kytaristou Kirkem Hammettem a basákem Robertem Trujillo. Jak pak sami na svých oficiálních webových stránkách píší: „Teprve se rozjíždíme, tak nezapomeňte tenhle plácek sledovat pro více informací, více termínů našich turné a hlavně… pro více Metallicy! Je to tady! 

Tracklist bude vypadat následovně:

  1. „Hardwired“
  2. „Atlas, Rise!“
  3. „Now That We're Dead“
  4. „Moth into Flame“
  5. „Am I Savage?“
  6. „Halo on Fire“
  7. „Confusion“
  8. „Dream No More“
  9. „ManUNkind“
  10. „Here Comes Revenge“
  11. „Murder One“
  12. „Spit Out the Bone“

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!