V Divadle Kalich se návštěvníkům premiérově představil Srdcový král

V Divadle Kalich se návštěvníkům premiérově představil Srdcový král

Pražské Divadlo Kalich vstoupilo do nové divadelní sezóny premiérou muzikálu Srdcový král, jehož libreto má na svědomí americký autor Joe DiPietro, držitel několik prestižních divadelních cen. V České republice se tento vtipný kousek poprvé představil ve středu 21. září. Návštěvníky nadchl nejen hity legendárního Elvise Presleyho, ale také humorným příběhem, v němž nechybí nadsázka a mnoho pozitivní energie.

hodnoceno 12x
Líbí? Pošlete to dál...

Broadwayský muzikál Srdcový král měl svou světovou premiéru na jaře v roce 2004 v americkém Goodspeed Musicals. Záhy se přestěhoval do Chicaga a jen o pár měsíců později bavil již diváky na newyorkské Broadwayi. Na svém kontě má prestižní oceněné Theatre World Award, kterou získal herec Cheyenne Jackson za výkon v hlavní roli.

V české verzi muzikálu se role dobrodruha Chada ujal Jan Kříž, který má na svém kontě již dvě divadelní Ceny Thálie. Zbytek premiérového obsazení tvořili Petra Kosková, Petr Vondráček, Marie Křížová, Genny Ciatti, Jan Tenkrát, Markéta Martiníková, Alena Štréblová, Roman Tomeš a Michal Pleskot. Zajímá vás, jak to vypadalo na premiéře i jejím následném večírku? Tak se podívejte na naší fotogalerii!

Foto: Marián Juskanin

CELÝ REPORT: Srdcový král debutoval na prknech Divadla Kalich. S jiskrou, vtipem a nesmrtelnými hity

Další náhodné fotky z galerie...

Roman TomešV Divadle Kalich se návštěvníkům premiérově představil Srdcový král Jan KřížRežisér Šimon Caban


Divadlo Kalich nabídne brzy i tyto akce (Další akce v Praze)

Více o této akci...

Srdcový král

19.4.2024 v 19:00 hod. (pátek)

Koupit vstupenku

Srdcový král

20.4.2024 v 14:30 hod. (sobota)

Koupit vstupenku

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...