Lucie Bílá oslaví své 50. narozeniny v O2 areně. Koncertní série Fifty Fifty se přesune ze Slovenska do Prahy

Lucie Bílá oslaví své 50. narozeniny v  O2 areně. Koncertní série Fifty Fifty se přesune ze Slovenska do Prahy  

Populární česká slavice Lucie Bílá letos slaví své životní jubileum koncerty s příznačným názvem Fifty Fifty. Oslavu svých padesátých narozenin pojala skutečně velkolepě. Již na jaře totiž potěšila třemi vyprodanými koncerty fanoušky na Slovensku. Nyní se se svou show přesune do pražské O2 arény.

Dvojice koncertů Fifty Fifty se uskuteční v sobotu a v neděli 5. a 6. listopadu v pražské O2 areně, kde bude mít oblíbená zpěvačka svou koncertní premiéru. Návštěvníci se mohou během ní těšit na průřez celou tvorbou Lucie Bílé, ale chybět samozřejmě nebudou ani songy z posledního alba Hana. Část koncertu ji doprovodí symfonický orchestr, další část pak její vlastní kapela v čele s Petrem Maláskem.

Režii a scénu koncertů připraví bratři Cabanové, kteří slibují jedinečnou scénu i choreografii. „Lucie nebude nikde létat, vznášet se, zjevovat se, ani mizet. Bude především zpívat. Chceme, aby to bylo o ní a o té atmosféře. Co se týče stage, ta bude trochu atypická, než na jakou jsou diváci většinou zvyklí. A bude spíš na výšku než na šířku," vysvětluje Michal Caban. „Jsme velmi rádi, že na tomto skvělém projektu můžeme spolupracovat, a věříme, že tato naše společná ´premiéra´ bude i pro diváky něčím výjimečným,“ doplňuje to bratr Šimon. 

„V Bratislavě jsem udělala obrovskou show pro oči, ale v Praze chci hlavně zpívat. Proto v O2 aréně chystám něco velkého, ale velkého především pro uši. Chci lidi nalákat do sebe, chci s nimi navázat ten kontakt,“ láká na koncerty Lucie Bílá, „nebudu lidem odvádět pozornost laserovou show, já jim prostě budu zpívat. O2 arena se mi v minulosti párkrát nabízela, ale já čekala na mimořádný okamžik, a ten právě přichází. Chci své kulaté narozeniny pořádně oslavit a pozvat co nejvíce fanoušků. Ať všichni slyší, že tu jsem, a rovnou říkám, že ještě nějakou dobu tu budu... Svých 50 let totiž považuji za krásné uzavření první poloviny života a bez dlouhého zdržování hurá do druhé.“

Ani na koncertech v rámci série Fifty Fifty nebude chybět známý světlomalíř a showman Alex Davis, který byl nepostradatelnou součástí i zpěvaččina předchozího Černobílého turné. Jeho talent objevila Lucie Bílá v rámci soutěže Česko Slovensko má talent, kde vystupuje jako porotkyně. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!