PJ Harvey dorazí příští měsíc do Prahy. Zasoutěžte si o její poslední album

PJ Harvey dorazí příští měsíc do Prahy. Zasoutěžte si o její poslední album  

Pražský koncert anglické hudebnice PJ Harvey se již nezadržitelně blíží. Abychom vám čekání ještě více zkrátili, připravili jsme pro vás soutěž o její poslední studiové album The Hope Six Demolition Project, které v rámci svého aktuálního turné dorazí živě představit také do České republiky.

PJ Harvey se vrátí do Prahy po dlouhých pěti letech. Fanouškům se představí ve čtvrtek 13. října ve Foru Karlín. Své posledním, v pořadí již deváté, studiové album vydala 15. dubna, opět na něm přitvrdila a harfu, kterou se prezentovala na své předposlední desce, vyměnila za saxofon. V jedenáctce nových písní přináší příběhy lidí a jejich chaosu – jak toho šťastného, tak posmutnělého. Osudy se inspirovala na svých cestách do Kosova, Afghánistánu i chudinských čtvrtí Washingtonu.

Zpěvačka a její tým nechali do nahrávacího procesu přímo nahlédnout i své fanoušky. Ty mohli jejich práci sledovat přes jednosměrné sklo studia v londýnském Somerset House. Ještě před vydáním alba pak PJ Harvey představila fanouškům tři singly The Wheel, The Community of Hope a The Orange Monkey.

Vy si nyní můžete o nejnovější studiové album PJ Harvey zasoutěžit. Stačí jen správně odpovědět na naši soutěžní otázku a patřit mezi dva šťastlivce, které z došlých odpovědí vylosujeme.

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje předposlední studiové album PJ Harvey, které představovala v Praze fanouškům během svého posledního koncertu?

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do pondělí 26. září do 14 hodin. Z došlých odpovědí vylosujeme dva výherce, z nichž každý získá jedno album The Hope Six Demolition Project.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!