Kapela Jelen představila fanouškům nový singl i videoklip. Věnovala ho všem ženám a jejich otcům

Kapela Jelen představila fanouškům nový singl i videoklip. Věnovala ho všem ženám a jejich otcům  

Po úspěšném singlu Vlčí srdce přichází populární kapela Jelen s další vlaštovkou z chystané desky. Novinková píseň s názvem Klidná jako voda je na rozdíl od předchozích hitů výrazně klidnější, skupina v ní sází především na poklidnou folkovou melodii a životní harmonií.

 „Píseň vznikla na chalupě u našeho kamaráda v Lužických horách. Původně jsem ji začal psát pro svou dceru, ale ve výsledku se ukázalo, že se z ní stala naše pocta a poděkování všem ženám,“ vysvětluje frontman kapely Jindra Polák. Rádi bychom písničku věnovali všem dcerám, matkám, babičkám, tetám, snoubenkám, manželkám, snachám, sestrám, sestřenicím, vnučkám, tchýním, švagrovým... a jejich tátům,“ představuje kapela singl na svých sociálních sítích.

Píseň Klidná jako voda byla představená spolu se svým doprovodným videoklipem, který byl symbolicky natáčen na tom samém místě, kde kapela před třemi lety vytvořila také video Tančíme spolu s písničkářkou Kateřinou Marií Tichou. Právě v něm na sebe dnes velmi populární kapela poprvé upozornila. Totožný byl také režisér – Jonáš Červenka známější pod uměleckým pseudonymem Lipo. „Jsou to už tři roky, co jsme v Lužických horách natočili svůj první klip s naší kamarádkou Kateřinou Marií Tichou a režisérem Lipem. Jezdíme sem rádi, zdejší přírodu máme rádi, proto jsme se sem vrátili i tentokrát,“ líčí Jindra Polák.

Na úspěch debutové desky Světlo ve tmě se nyní pokusí Jeleni navázat svým druhým albem Vlčí srdce, které vyjde 7. října. To pak vyjedou živě představit svým fanouškům v rámci svého chystaného Vlčí srdce Tour, během něhož navštíví patnáct měst po celé České republice i slovenskou Bratislavu. Tuto koncertní šňůru pak završí koncertem ve Velkém sále pražské Lucerny.

Termíny turné:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!