Australan Dub FX se v říjnu vrátí do České republiky i s novou deskou

Australan Dub FX se v říjnu vrátí do České republiky i s novou deskou  

Australský performer Dub FX, vlastním jménem Benjamin Stanford, vyráží na své jubilejní desáté evropské turné, aby svým fanouškům představil svou zbrusu novou desku Thinking Clear. Ta vyšla 26. srpna, den před jeho koncertem na festivalu Rock for Churchill.

Nyní přijíždí Dub FX představit nové album také na sólový koncert. Návštěvníci se mohou na vystoupení, které bude kombinovat nové songy se staršími hity, těšit ve čtvrtek 13. října, kdy dorazí populární Australan do Lucerna Music Baru. „Už se nemohu dočkat, až v Evropě zahraju své nové věci. Koncertování a skládání je můj život. Dělám to už deset let a mám pocit, že se rok od roku zlepšuju. Muzikanti z kapely mi pomohli novou desku nahrát a já jsem hrdostí bez sebe, jak moc dobře to zní – jak naživo, tak z desky,” těší se Dub FX.

Dub FX již od roku 2006 okouzluje publikum svou sólovou street performace, v rámci níž využívá pouze svůj hlas a loop station. Pouze svým hlasem tak před očima diváků tvoří kombinaci drum and bassu, hip hopu, reggae i dubstepu. Vystupoval již ve 40 zemích světa, na svém kontě má více než 200 tisíc prodaných nahrávek a miliony zhlédnutí mají také jeho videa na Youtube. V létě se stal hvězdou velkých hudebních festivalů – Glastonbury, Coachelly, Szigetu i českého Rock for Churchill.

Své předposlední album Theory Of Harmony z roku 2014 vzniklo díky fanouškům, kteří ho podpořili prostřednictvím crowdfundingového serveru, kde dokonce překonali požadovanou cílovou částku o téměř 50 %. V současné době ho na koncertech doprovází i živá kapela. Právě kombinace živých nástrojů a jeho typického beat boxu slibuje návštěvníkům výjimečný hudební zážitek.

Vstupenky jsou od dnešního dne k dostání v internetovém předprodeji i na pokladně Lucerna Music Baru. Vstupenky seženou zájemci za 590 korun, na místě si pak ještě o stovku připlatí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!