Finští Lordi představují nový singl kontroverzním videoklipem

Finští Lordi představují nový singl kontroverzním videoklipem 

Finská hardrocková kapela Lordi, která v říjnu vyjíždí na turné, během něhož se zastaví také v České republice, představila svým fanouškům první singl z chystané desky. K písni Hug You Hardcore natočila asi svůj nejkontroverznější videoklip.

Nová deska kapely Lordi s názvem Monstereophonic (Theaterror vs. Demonarchy) vyjde 16. září a nabídne čtrnáct nových písní. Ještě před jejím vydáním nabídka skupina svým fanouškům ochutnávku ve formě prvního singlu Hug You Hardcore. K němu natočila také videoklip, který je nevhodný jak pro děti, tak pro diváky se slabším žaludkem.

Lordi si svou kariéru založili nejen na energických písních, ale také na neobvyklé image. Vystupují výhradně v oblecích inspirovanými hororovými postavami a hororová tematika je přítomná také ve všech jejich videoklipech, které fanoušci vždy netrpělivě očekávají. S videoklipem k písni Hug You Hardcore přichází však změna. Zatímco předchozí klipy měly neobvyklou atmosféru, tento je založený výhradně na nechutných scénách, potocích krve a zvrhlých paničkách.

Singl samotný nijak z tvorby Lordů nevybočuje. Opět se jedná o energickou pecku s vtíravým refrénem, který zní v hlavě ještě dobu po poslechnutí písně. Fanoušci jejich videoklipů budou ale spíš zklamaní ztrátou atmosféry a s nostalgií budou vzpomínat na taková videa, jako jsou ty k písním Blood Red Sandman či Hard Rock Hallelujah.

Lordi vyjedou své nové album v říjnu propagovat na rozsáhlé evropské turné. Během něj se zastaví také v České republice, kde odehrají hned tři koncerty. První se uskuteční 20. říjnaostravském klubu Garage. O den později vystoupí v Hluku a svou sérii českých koncertů zakončí 22. říjnaMeetFactory v Praze

Foto: Facebook

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!