Rock for Churchill doveze do Vroutku Dub FX, Modestep i Nneku

Rock for Churchill doveze do Vroutku Dub FX, Modestep i Nneku  

I letos připravil na poslední prázdninový víkend festival Rock for Churchill mnoho zajímavých hudebních zážitků, o které se postarají hudební interpreti z Česka i ze zahraničí. Během sedmnáctého ročníku zavítají do Vroutku třeba oblíbený Dub FX, britští Modestep či živelná formace Dubioza Kolektiv.

Návštěvní se mohou i tento rok těšit na dvoudenní program, který nabídne pestrý žánrový mix. Na své si tedy přijdou fanoušci nejrůznějších hudebních žánrů. Na dvou scénách se fanouškům představí hned dvanáct zahraničních hudebníků. Chybět ale samozřejmě nebudou ani stálice české hudební scény. Rock for Churchill odstartuje v pátek 26. srpnapřírodním areálu Myslivna ve Vroutku.

Headlinerem sedmnáctého ročníku festivalu je australský performer Dub FX, který přiveze kombinaci rytmů drum and bass, hip hopu, reggae i dubstepu. Vůbec poprvé se na českém festivalu představí také nigerijská soul-reggae zpěvačka Nneka. Dorazí také britští Modestep, kteří dostali minulý rok třeba publikum festivalu Rock for Peole Europe, jenž se uskutečnil výjimečně v Plzni. Pro milovníky balkánských rytmů předvede svou energickou show Dubioza Kolektiv. Program pak doplní francouzští Dub Inc, belgické formace Balthazar a The Sore Losers, která odehraje v České republice své premiérové vystoupení.

Českou a slovenskou scénu budou na festivalu reprezentovat Monkey Business, Iné Kafe, Prago Union, Skyline, Vypsaná fixa, Mydy Rabycad a další. DJ stage letos nabídne hned pět zahraničních interpretů. V tanečním šapitó představí své nové album Unleash The Wolves britský DJ, producent a zpěvák TC. Svůj set rozehraje také novozélandský projekt The Upbeats, brazilsko-britský producent S.P.Y, londýnský DJ Crissy Criss a DJ a producent Alexander Robotnick z Itálie.

Dvoudenní permanentky jsou k dostání v internetovém předprodeji za 900 korun. K dispozici jsou i jednodenní vstupy za 700 korun. Poslední dva ročníky festivalu byly vyprodané. Na ten letošní jsou ale vstupenky stále k dispozici. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!