Hudební divadlo Karlín slavilo na náplavce. Představilo kostýmy a písně z chystaného muzikálu

Hudební divadlo Karlín slavilo na náplavce. Představilo kostýmy a písně z chystaného muzikálu

V srpnu roku 2002 zasáhly Hudební divadlo Karlín ničivé povodně, které jeho historickou budovu velmi poničily, a proto musela projít rozsáhlou rekonstrukcí. K jejímu znovuotevření došlo na podzim roku 2006. Letos tudíž slaví divadlo deset let od své rekonstrukce, a to letními festivalovými koncerty s podtitulem „10 let nad vodou“.

hodnoceno 14x
Líbí? Pošlete to dál...

Václav Noid BártaVáclav Noid Bárta

Hudební divadlo Karlín tak během prázdnin vyměnilo divadelní prkna za festivalové scény, na nichž nabídlo návštěvníkům ochutnávku toho nejlepšího, co v repertoáru má. Fanoušci se během tohoto speciálního programu mohli těšit nejen na známé tváře muzikálové scény, ale také na živý orchestr a oblíbené melodie.

Tyto festivalové oslavy završilo Hudební divadlo Karlín v sobotu 20. srpna na pražské náplavce. Zde kromě tradičního programu, během něhož vystoupili třeba Bára Basiková, Václav Noid Bárta, Eva Burešová, Kamila Nývltová či Bohouš Josef, představili pořadatelé také kostýmy ze zbrusu nového muzikálu Bonnie a Clyde, jehož premiéra se uskuteční 13. a 14. října. V hlavních rolích se představí Dasha, Markéta Procházková, Václav Noid Bárta, Martin Písařík, David Kraus a další. 

Další náhodné fotky z galerie...

Součástí programu byla také předváděčka nových kostýmů z chystaného muzikálu Bonnie a Clyde.Součástí programu byla také předváděčka nových kostýmů z chystaného muzikálu Bonnie a Clyde. Václav Noid BártaJan Toužimský


Smíchovská náplavka nabídne brzy i tyto akce (Další akce v Praze)

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...