Skillet chystají po úspěšném vystoupení na Rock for People samostatné koncerty v Praze a Brně

Skillet chystají po úspěšném vystoupení na Rock for People samostatné koncerty v Praze a Brně  

Organizátoři jednoho z největších českých festivalů Rock for People potěšili jen pár týdnu po uplynutí letošního ročníku fanoušky skvělou zprávou. Na samostatné halové koncerty se totiž po úspěšném festivalovém vystoupení do České republiky vrací rocková kapela Skillet.

Američtí Skillet letos jednoznačně dominovali prvnímu dni na Rock for Peoplu a ohlas byl tak velký, že se již brzy do Česka vrátí. Fanoušci se jich dočkají hned na dvou samostatných koncertech. Ten první se uskuteční ve středu 30. listopadu v Semilassu v Brně. Následovat bude pražská Malá sportovní hala, kde vystoupí v neděli 4. prosince. Koncerty se uskuteční v rámci turné k albu Unleashed, které vyšlo 5. srpna.

„Skillet letos slaví dvacetileté výročí a je tak trochu symbolické, že se je nám právě v tomhle jubilejním roce podařilo nejen přivézt na festival, ale domluvit i jejich první samostatné koncerty u nás,“ říká Michal Thomes, jeden z otců Rock for Peoplu, „a je to i zásluhou českých fanoušků, kteří pro ně na festivalu vytvořili skvělou atmosféru. Kapela byla nadšená a spokojený byl i jejich agent.“

Kapela Skillet zavítala poprvé do Česka jako předskokan Nickelback v roce 2013. Na hudební scéně se však pohybují již od roku 1996. Na svém kontě mají již devět studiových desek, dvě živá alba, několik nominací na cenu Grammy a miliony zhlédnutí na YouTube. Rockový čtyřlístek, v jehož čele stojí zpěvák a zakládající člen John Cooper, přijede českým fanouškům opět dokázat, v je formě.

Vstupenky jsou k dispozici v internetových předprodejích od 30. července. Zájemci je zakoupí za cenu 790 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!