Propojení hudby s youtuberingem nabídne nový pražský festival

Propojení hudby s youtuberingem nabídne nový pražský festival  

Propojení youtuberingu, hudby, gamingu ale i lifestylu slibuje návštěvníkům nový český festival Vodafone YOU FEST, který se letos uskuteční vůbec poprvé v Průmyslovém paláci v Praze. Zájemci se tak mohou těšit nejen na youtubery, jako jsou NejFake, Fallenka či GetTheLouk, ale i na vystoupení Majka Spirita, Slzy, Sebastiana či Moniky Bagárové.

Cílem organizátorů je vytvořit multižánrový festival, který přinese mnoho druhů zábavy a zacílí tak na všechny věkové skupiny. „Prostor Průmyslového paláce bude rozdělen na několik tematických zón. V jedné části vystoupí nejoblíbenějších mladí čeští a slovenští hudební interpreti a populární youtubeři, ale připravujeme i workshopy, gaming a food zónu,“ říká marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha. Právě Prima COOL a televize Óčko spojily své síly při přípravě tohoto nového festivalu. Chybět nebude tedy ani relax&beauty zóna, koutek pro chlapy ani doplňkový program pro ty nejmenší.

Nicméně když se podíváme na dosud oznámené interprety, je jasné, že YOU Fest láká především teenagerskou věkovou skupinu. To odráží i hudební program, který zahrnuje samé mladé populární umělce. Chybět nebude vystoupení Majka Spirita s hip hopovou formací H16. Dorazí také stále populárnější duo Slza, písničkáři Sebastian a Pavel Callta, kapely ATMO music a Light & Love či objevy talentových soutěží Monika Bagárová, Martin Harich a Štěpán Urban.

Pauzy mezi hudebními čísly pak návštěvníkům zpříjemní jedni z nejznámějších českých youtuběrů. Návštěvníci se tak mohou těšit na NejFakea, GetTheLouka či Fallenku. Ty doplní ještě DeeThane, SterakDary, Martin Rota a další. Pro milovníky her bude připravena gaming zone, v níž se budou moci utkat v turnaji v HearthStone. Návštěvníkům zde představí také nové technologie a vychytávky. Workshopy si pro fanoušky připravili třeba Ben Cristovao či snowboardistka Šárka Pančochová.

YOU Fest se uskuteční v sobotu 17. září od 11 do 21 hodin. Vstupenky jsou k zakoupení v internetovém předprodeji za cenu 399 korun. Lístky pro dvě osoby pak seženete za zvýhodněnou cenu 599 korun. Rodinná vstupenka pak vyjde na 999 korun a platí pro čtyři osoby. 

Foto: Lousy Auber 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!